|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
קיבלת דיווח ונראה מה האדמינים יעשו בנושא.
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
די די די!
אני מצפה לפחות ממנהל כמוך טל.. להפסיק כל הזמן להתעמת ולהתעסק עם העניינים האלה! זה בסך הכל פורום! אם הוא פתח חברה או עומד לפתוח.. למה כל הזמן להתערב? אף אחד לא יודע לפרגן.. יש לכם בעיה? תפנו לפרטי.. הוא לא עבר על שום חוק.. אז די.. בשביל מה להתחיל את הריב כל פעם מחדש? כל אחד תוקף אותו.. מעניין אם לכם יש רישיון בכלל? אבל להרוס לאחרים אין בעיה נכון? פשוט ילדים קטנים! כולל מי שהגיב.. שבת שלום |
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
ספורט, תעשה לי טובה ואל תתערב בעניינים שלי אוקי?
הוא פירסם את ההודעה בפורום עיצוב וגרפיקה, ומן הסתם כל הודעה כמעט היא "סוג של ביקורת". נתתי את ה"ביקורת" שלי, לא פגעתי פה, לא קיללתי ולא מעניין אותי אם יש לו רישיון או לא[שאין לי מושג מאיפה זה קפץ לך]. ואז הוא בא, והתחיל לקלל. אני חרא של בנאדם? הוא מכיר אותו בכלל? אולי אצלכם קללות זה לא משהו רע, אבל בתור מנהל פורום[וסתם אחד שגולש]? אני צריך לדווח על קללות ודברים כאלה, לא?
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמעו, אני לא רוצה שהדיון הזה עוד יתדרדר, X-color בגלל שאתה חדש אני אוותר לך מעט אבל חד משמעית אסור לקלל, מכל סיבה שהיא!
אם אני אראה שהדיון הזה מתדרדר עוד וסוטה מן הנושא שלו אני אנעל. עכשיו בחזרה, בקשר לתוכן ההודעה עצמה לדעתי היה עדיף אם היית מראה קצת על הרמה שלך ומוכיח לנו שכל מה שאתה אומר זה לא רק ידע "פוטנציאלי"... מה לעשות ככה זה כאן יש כאן הרבה כאלו שמודיעים על פתיחת חברה חדשה ורב הזמן מדובר בלא רציניים, מקווה שאתה לא משתייך אליהם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|