|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מדבר איתך עכשיו על ילדים \ אנשים מבוגרים שפונים אלי לבניית מערכות או התיכנות ה PSD שלהם ולא מעוניינים לקחת מתכנת שיבקש 10K לחודש עבודה ויתן לו פרוייקט ברמה גבוה מאוד אלה מחפשים ילדים שרוצים להרווח כמו רובינו כאן שאין להם השכלה אקדמאית אבל יש ידע ובהנחה שהם יעשו את מה שהם רוצים הם מעדיפים לשלם אולי 1000 ולקבל מוצר שבעיניהם שווה תענה שניה זה כן מסמל אם אתה משקיע 10 שקל לא משנה לך מאוד אם הפסדתה אותם אבל אם אתה משקיע עשרות אלפים או אחוזים נחמדים מדמי הכיס לרוב זה יהיה כמה אלפים הילידים יצפו לטוב ביותר אחרי הכל בשבילם זה יקר! לדוגמא אני כשניכנסתי לראשונה לפורום וראיתי אנשים מציעים אחסון בתשלום זה היה פשוט מדהים בשבילי חשבתי מי הפרייר שיקנה את זה אח"כ התחלתי בחופש לעבוד קצת ואז הכסף שביקשו כאן לא ניראה לי ככ מוגזם.... תענה 3 לא אמרתי שיתנו תחזוק חינם אבל נידמה לי שגם הילידים שאין להם ניסיון רב יוכלו לתחזק איכשהו את השרת שלהם האחרי הכל זה הסביבה הנוחה ביותר בשבילם WINDOWS תענה 4 נכון אם אתה רוצה להשקיע ואתה בטוח בעסק אבל אם אתה לא רוצה? מה קורה אז? אז אתה משכיר שרת P4 ב 550 שח לחודש בערך לוקח רישיון ב 250 שח לחודש או יותר נכון 50$ רכיבים רובם אתה יכול להשתמש באלה שקיים והולכים יחד אם הרישיון .... רישיונות מס אקסס וSQL כמו רוב החברות מי שצריך משלם + וזה יכסה את הרישיון החודשי.... FW החברה המארחת... תחזוק לבד... בכל מיקרה דיברתי אם מנהל וינר סרב והוא קצת הסביר לי על הפאנל וזה די הסביר לי על הכל (הרישיון פאנל הוא למספר הדומיינים הרשומים על הפאנל) בכל מיקרה אם אפשר יהיה לספק את האחסון ללא פאנל לדעתי המחירים אמורים להיות בהרבה יותר קטנים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|