|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אומנם זה יותר זול, אבל פה אתה צריך לשלם מכה את כל המכשיר, בחברות הסלולר אתה פורס את זה ל 36 חודשים. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
עדיף לשלם פעם אחת 2000 ש"ח על מכשיר מאשר לשלם עליו עוד 1000 ש"ח ב-36 תשלומים שלא מחזירים ריבית של 1000 ש"ח.. תודה (: ציטוט:
![]() |
# 5 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
תנסה לעשות את זה עם חברות מבחוץ הם יגידו לך לך חפש. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
|
ציטוט:
בדקתי כבר את העניין עם אורנג' זה משתלם רק אם אתה עובר את ה-200 ש"ח בחודש, בסלקום לא בדקתי.
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה טועה ... אם הית הולך לסלקום או לכל חברה היתה רואה ... מרוב מסלולים המחיר נמחק . אני עשיתי דרך מסלול צבא ... קיבלתי 3100 ב-280 שקל שיחות חינם לשלושת אלה שאני מתקשר אליהם הכי הרבה (כל חודש, לא 3 מספרים קבועים) מס' הודעות חינם כל חודש ועוד הרבה שטויות . החשבון שלי לא עובר את ה-40 שקל כמעט בגלל זה ... אם לא היה לי את המסלול היתי מגיע ל-150 + . |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
אני לא טועה, אני ביררתי לגבי המכשיר W800i בשתי החברות באורנג' הם לא היו מוכנים לרדת מ-86 ש"ח בחודש, ב-סלקום 75 ש"ח ( עולה 79 ש"ח אבל בגלל שאני עובר מאורנג' אלייהם זה 75 ש"ח בחודש), אין הטבות למי שלא עובר את ה-200 ש"ח בחודש.
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
צודק , לא שווה לגעת במכשיר הזה אם אתה לא חייל .. אני על מסלול חיילים ב W800i ואני צריך לדבר מעל 99 שקלים כדי שהמכשיר יעלה לי רק 30 שקל בחודש .. + ביטוח מקיף 40 שקל .. המכשיר הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון , ניגשתי איתו למרכז שירות לתקן משהו ושתבינו (!) החליפו לי לחדש .. פשוט חדש .. למה ? המכשיר מקולקל . רק בגלל שהוא נתקע ,החליפו . עכשיו האוזנייה להאזין ל MP3 לא עובדת לי עם המוזיקה .. מזל שיש שירות שליחים בחינם , לא צריך לצאת מהבית ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|