|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
:qqb001: :qqb001: :qqb001: :qqb001: :qqb001: |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
האנשים שאומרים לא ולא וחבל,אתם לא יודעים כמה קשה לנהל עסק שכזה ובמיוחד כשאתה תלמיד..בן עשה את השיקולים שלו ואני בטוח שלא היה לו קל להחליט את זה אז שיהיה לו בהצלחה ונקווה שירכשו אנשים טובים ונאמנים כמוהו את "ישראל סרב"
אז בהצלחה בן המון בהצלחה בבית ספר ובהכל. דני ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אכן 500 ש"ח מחיר משתלם מאוד
בהצלחה בלימודים |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עוד חברה לא מיקצועית שניסגרת.
השירות לפי הלקוחות היה טוב אבל לפי מה שכתבת פה זה מראה שאתה לא מיקצועי. אתה פותח וסוגר אחרי פחות משנה ולמה? כי נמאס לך או שיש לך לימודים. על זה היית צריך לחשוב ליפני שפתחת את העסק. אין לי שום דבר רע נגדך. אבל זאת דעתי. שזה פשוט לא מיקצועי. |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש לכם הגדרה למקצועי? לעסק מקצועי? למנהל מקצועי? נו באמת תעשו לי טובה, זה כבר מעצבן. אתה לא מכיר את בן כנראה, אין לך מושג איזה מנהל טוב הוא היה. לפני שאתה מדבר, תברר קצת, ממש קצת.
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה לעשות ...אני בן 17 אחי....אני עוד לא "איש עסקים" בוגר מן הסתם אף אחד בגיל כזה לא מקצועי ולא החלטי ברמה של מישהו מבוגר צודק ב100 אחוז....אבל ההשוואה שלך לא נכונה מטיבעה. מה שבטוח נכון , ולקוחות יכולים להעיד....שהשקעתי המון בחברה ודאגתי שכל אחד יהיה מרוצה עד הסוף...השרת נפל ? דאגתי להזמין טכנאי ולא משנה כמה יעלה! זה בטוח מקצועי. |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() וגם...סליחה .... |
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
באמת חבל!
בן הוא בנאדם הכי תותח שאני מכיר,חבל שאתה סוגר! תראו איך אט אט נופלים כל העסקים.
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|