|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי את הסנטאקלאוס...
ילדה יושבת ובוכה. גבר ניגש אליה ושואל 'למה את בוכה?' 'ההורים שלי מתו' היא עונה. הגבר מוריד את המכנסיים ואומר לה 'תשמעי, זה לא היום שלך' איש אחד אומר לחברו שאם הוא ישים משקולת על הזין במשך שבוע יהיה לו זין גדל ושחור כמו לקושים. הם מתערבים ואחרי שבוע הם נפגשים. החבר מוציא תכסף ושואל את חברה מה נהיה. והשני עונה, הזין כבר שחור אבל הגודל לא השתנה. |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
2 בלונדיניות הולכות מ2 צידי הנהר, האחת צועקת לשניה
"הי, איך מגיעים לצד השני?" אז השניה עונה לה "טיפשה, את כבר בצד השני"... ----------------------------------------- 2 בלונדיניות הולכות ברחוב, אחת מרימה מראה אומרת "הי היא מוכרת לי" השני לוקחת את המראה מסתכלת ואומרת "טיפשה, זאת אני".... :qqb006: |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בדיחה שעכשיו אבא שלי שלח לי באיימל :
נערה:באתי להתוודת כי חטאתי. כומר:מה חטאך, ילדתי? נערה:קראתי למישהו בן זונה כומר:ולמה קראת לו בן זונה? נערה: כי הוא נגע בידי כומר:ככה? (נוגע לה ביד) נערה:כן. כומר:בגלל זה לא היית צריך לקרוא לו בן זונה. נערה:ואז הוא נגע לי בשד כומר:ככה? ( ונוגע לה בשד) נערה:כן, ככה. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל הוא הוריד לי תבגדים כומר: ככה? (ומוריד לה תבגדים) נערה:כן בדיוק. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה נערה:ואז הוא הכניס את המה שמו שלו למה שמו שלי כומר: ככה? (מכניס את המשמו שלו לתוך המשמו לה) נערה: כן! כן! כן! כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל היה לו איידס. כומר:איזה בן זונה!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|