![]() |
# 71 |
חבר פורום
|
זה כבר יותר מידי...
טוב אני יודע שזה לוקח זמן אבל זה גורם לי להפסיד לקוחות נו מה אתם עוסים צחוק זה כבר נמעס זה גורם ללקוחות לא לחזור אליי וזה עושה שם רע...
אני כבר לא יודע מה להגיד כל יום אני אומר מחר מחר מחר מחר ואז כבר עובר 4 ימים והם כבר אומרים לי שאני לא רציני והם לא מבינים שאני רציני אלה יש משהו בשרת של החברה שאני מתאחסן אצלה...הייתי כבר יכול לשלש את המקום שיש לי... זה כבר ממש עובר כל גבול... תקנו את זה בהקדם בבקשה...:qqb001: |
![]() |
# 72 |
חבר מתקדם
|
נמאס לי אבל פשוט נמאס לי מהחברה המסריחה הזאת אני רוצה לעבור כמה שיותר מהר..
אני יקח תגיבויים ואני זז מהחברה הזאת ... כבר קניתי שרת יעודי והכול אני רק ממתין לגיבויים שיעלה השרת ושכפיר יחזיר לי כבר תכסף וזהו. |
![]() |
# 73 |
חבר בקהילה
|
עוד יום בלי שינוי-זה נמאס
![]() |
![]() |
# 74 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 75 |
חבר מתקדם
|
אם למישהו יש את הטלפון בבית של יבגני או כפיר שיצור איתי קשר ..
290057905 קניתי כבר יעודי ואני צריך לעביר תגיבויים ולעבור מהחברה הזאת. עריכה: חשוב לציין שערך החברה יורד בגלל השטות הזאת שלהם! Last edited by Amital; 27-01-06 at 21:51.. |
![]() |
# 76 |
חבר פורום
|
מזל טוב ובהצלחה זה מה שאני מתכנן אבל אני כרגע לא תופס אף אחד מהם...
|
![]() |
# 77 |
הוסטסניון
|
כמה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאלההה כבר כבר שבוע
|
![]() |
# 78 |
חבר פורום
|
אני כבר לא כל-כך בטוח שם עדיין מנסים לסדר שם משהו כי מקסימום שיגידו לנו משהו אנחנו לא יודעים מה קורה וזה כבר ממש מוגזם הם לא עונים לטלפונים של לקוחות לא כלום זה כברר ממש יצא מפרופורציות..
אם זה לא יסתדר בזמן הקרוב (עד מחר)רב הלקוחות לפי דעתי יעזבו אז אני לא יודע מה להגיד חוץ משיסדרו את זה כבר... |
![]() |
# 79 |
הוסטסניון
|
פשוט ספאם מיותר.
תמתינו עד שיענו לכם. אם לא יענו - לא יענו. אין מה לעשות, אין טעם לספאם שהולך פה.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפילו התקדמות לא היתה ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|