|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית מאמין בזה שנרקבים בקבר.
בלי עולם הבא ובלי אלוהים. |
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
אני מאמין שיש משהו אחרי המוות, אני לא יודע מה, אבל לדעתי יש.
|
![]() |
![]() |
# 23 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית, מאמין בדבר די הגיוני.
כשבנאדם מת, הנשמה עולה לגן עדן, אבל עדין יש חלק כלשהו שנכנס ל"גלגול נשמות". ככה שעולים לגן עדן, אבל עדין ממשיכים גם בעולם הזה. זה נושא שאפשר לדון עליו ימים, ואין בעיה שישאר פתוח כל עוד לא יפתחו ריבים. פעם היה אשכול כזה, אבל הוא נגרר לריבים ובלאגן, אל תחזרו על זה בבקשה. המשך דיון מהנה ![]()
# 24 |
הוסטסניון
|
אני אישית מאמין שמתים הולכים לגן עדן/גיהנום (חס וחלילה טפו טפו טפו...) שם "מבלים" 10 שנים ואז נולדים מחדש.. ושוחכים הכל--- (גלגול נשמות)
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תהיה סגור בסוג של קופסא כזאת ? או שבעצם מוות הוא לא מוות אלא רק שיתוק כלל מערכות ורק הנשמה נותרת ? חייב להיות לזה המשך, החשיבה הפנימית אישית של הבן אדם לא מאפשרת לו לחשוב על זה שהוא ישאר סגור במקום כל שהוא, זה מטריף - רק עצם המחשבה על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
הנשימה לא יכולה להשאר, אבל מה בשטוח שלא יענו על זה השנה...
יש זמן למדע. אני כמו הילדודס שאומרים שאני יגדל לא יהיה צבא.. שאני יגדל יהיה כבר תרופה לחיים
# 27 |
חבר מתקדם
|
רק למי שיש זיכרון פנומנאלי יכול להגיד לך
למשל הרב עובדיה יוסף.. הוא זוכר מה היה בגילגול הקודם הוא מנצל עד 5 אחוז מהמוח שלו בני אדם רגילים מנצלים 4 אחוז כל שאר 96 אחוז זה תת מודע הרב עובדיה יוסף זוכר כל דבר שהוא ראה זה כמו שהוא מצלם משהו והוא זוכר אותו תמיד זה משהו שיש לפחות מ50 אנשים בעולם אפילו 30 הם זוכרים הכל ויכול להיות שהם ממציאים סיפורים אבל הם יכולים לזכור כל מה שעבר עלייהם
# 28 |
חבר בקהילה
|
שמע כל האשכול הזה זיון שכל. אנחנו כולה קבוצה של קצת חומרים מעוכה ביחד שמתפקדת בעזרת חיבורים ניורוניים.
מה בא אחרי שאנחנו מתים? למה מתי חיינו? אין דבר כזה חיים , הכל כימיה.(ופיזיקה) |
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש חדש
|
זו בעצם פילוסופייה מאוד מתקדמת שאנשים ברמה שלנו לא יכולים לעקל
אבל אני בטוח שאם תלך לאיש קבלה אמיתי לא אחד שיעבוד עליך רק בשביל כסף אני חושב ...סליחה אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך בדוק.. |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לדעתי קפוץ מהחלון מקומה 7 ותברר בשבילנו.
סתם אל תעשה את זה! >_< לדעתי זה לא מה שצריך להעסיק אתכם עד כדי כך. ייתכן פשוט שלאחר המוות וששמים אותך באדמה\שורפים מה שלא עושים ..בדרך זו או אחרת האנרגיה שלך משתנה למשהו אחר (אולי אנרגיה לא ידועה).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|