הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 27-01-06, 13:15   # 21
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

איש זקן בפלורידה היה בעלים של חווה גדולה מזה שנים.
היתה לו בריכה גדולה בקצה החווה, עם שולחנות פיקניק נאים, מגרש טניס וכמה עצי
תפוח ואגס.
הבריכה הותקנה לשחיה באופן מסודר כאשר נבנתה שנים קודם לכן.
ערב אחד, החוואי הזקן החליט לרדת לבריכה, מאחר שלא היה שם כבר זמן רב, ולבדוק
מה הענינים.
הוא לקח דלי גדול עימו להביא בחזרה קצת מהפירות.
כאשר התקרב לבריכה, שמע קולות צועקים וצוחקים באושר.
כאשר התקרב, ראה כי היתה זו קבוצה של בחורות, שרחצו בעירום בבריכה שלו.
כאשר הבנות הרגישו בנוכחותו, כולן שחו ונעמדו בצד של המים העמוקים בבריכה.
אחת מהן צעקה לו: "לא נצא החוצה עד שתעזוב"!
הזקן ענה: "לא באתי הנה כדי לצפות בכן שוחות בעירום או לגרום לכן לצאת
מהבריכה ערומות".
וכשהוא מרים את הדלי אמר: "באתי הנה כדי להאכיל את התנין"...

ישן 28-01-06, 08:31   # 22
Niros
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Niros

Niros לא מחובר  

חחחחחחחחחח ענק =]

ישן 28-01-06, 10:46   # 23
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

קבלו בדיחה טובה:

פעם אחת היה ילד שלא היה לו חברים, כל היום היה בבית על המחשב או שלומד למבחנים... הגיע גיל 16 הוא יצא לסלון התיישב לייד אביו ואמר לו - היום אני יוצא למסיבה, ככה אני אכיר חברים ויהיה לי כיף לראשונה בחיי!
האב שמח ונתן לו את הכסף, אך מתוך דאגה אמר לו שב-12 בדיוק יחזור הביתה..

או קאיי הילד יצא, הגיעה השעה 12 והילד לא בא, הגיעה השעה 1 והילד לא בא! הגיע השעה 2 והילד לא בא...
הגיעה השעה שלוש ופתאום האב קופץ מן המיטה ומתיישב בסלון כדי לשאול את הילד איך היה...
הילד נכנס והאב שואל אותו "נו איך היה" הילד אומר "לא רק שהכרתי חברים חדשים גם חוויתי את חוויות הסקס הראשונה שלי" האב קופץ מהתלהבות, אומר לעצמו הבן שלי תותח ובא לחבק את הבן... לאחר כל ההתלהות האב אומר לבן "בוא נשב בסלון ספר לי על זה..." הבן אומר "אני לא יכול לשבת..." חעחעחעחעחע!

עוד בדיחה אבל היא קצת קשה:
מה קניבלים צמחוניים אוכלים?
פטריות של הרגליים, אך אם זה חסר אז צמחים מבית לבינשטיין חעחעחע

ישן 28-01-06, 11:10   # 24
Udi
חבר על

Udi's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Udi

Udi לא מחובר  

חחחחחחח...אהבתי.

איש אחד יורד כל יום לדוג וחוזר לבית בלי דגים. אומרת לו אשתו: הפעם אני ארד לדוג אולי לי יהיה יותר מזל. האישה מגיעה לים, עוצרת את הסירה ומתחילה לקרוא ספר. בא משטר החופים ואומר לה: למה את נמצת עם סירת דיג במקום שאסור לדוג בו? אומרת לו האישה: אבל אתה לא רואה אני קוראת ספר. הוא אומר לה: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש לדיג. היא אומרת לו: אם תרשום לי דוח אני אגיד שאנסת אותי. הוא אומר לה: אבל לא התקרבתי אליך. היא אומרת לו: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש.

איזה איש אחד פגש בחורה אז הוא אמר לה בלונדית בואי רגע ונעשה דבר כזה אני אשאל אותך שאלה ואם לא תדעי תביאי לי 100 ש"ח ואם את תשאלי אותי שאלה ואני לא ידע אני יביא לך 1000 ש"ח!
טוב האיש שואל אותה מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש בו גרעינים הבלונדינית לא ידעה הביאה לו 100 ש"ח טוב אחרי זה היא שאלה מזה והוא אמר לה אבטיח ואז היא שאלה אותו מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים יש בו גריענים ו 8 רגליים אז האיש חושב וחושב בסוף מתייאש ולא יודע נותן לה 1000 ש"ח ואז הוא שואל אותה מה זה היא אומרת לו גם אני לא יודעת כך 100 ש"ח.

ישן 29-01-06, 20:55   # 25
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Udi
חחחחחחח...אהבתי.

איש אחד יורד כל יום לדוג וחוזר לבית בלי דגים. אומרת לו אשתו: הפעם אני ארד לדוג אולי לי יהיה יותר מזל. האישה מגיעה לים, עוצרת את הסירה ומתחילה לקרוא ספר. בא משטר החופים ואומר לה: למה את נמצת עם סירת דיג במקום שאסור לדוג בו? אומרת לו האישה: אבל אתה לא רואה אני קוראת ספר. הוא אומר לה: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש לדיג. היא אומרת לו: אם תרשום לי דוח אני אגיד שאנסת אותי. הוא אומר לה: אבל לא התקרבתי אליך. היא אומרת לו: כן, אבל יש לך את כל הציוד הנדרש.

איזה איש אחד פגש בחורה אז הוא אמר לה בלונדית בואי רגע ונעשה דבר כזה אני אשאל אותך שאלה ואם לא תדעי תביאי לי 100 ש"ח ואם את תשאלי אותי שאלה ואני לא ידע אני יביא לך 1000 ש"ח!
טוב האיש שואל אותה מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים ויש בו גרעינים הבלונדינית לא ידעה הביאה לו 100 ש"ח טוב אחרי זה היא שאלה מזה והוא אמר לה אבטיח ואז היא שאלה אותו מה זה ירוק מבחוץ אדום מבפנים יש בו גריענים ו 8 רגליים אז האיש חושב וחושב בסוף מתייאש ולא יודע נותן לה 1000 ש"ח ואז הוא שואל אותה מה זה היא אומרת לו גם אני לא יודעת כך 100 ש"ח.
חחחחחחחח איזה בדיחות סוסות.
רק לא הבנתי מה מצחיק בבדיחה השנייה?

ויש איזה 2 בדיחות למעלה שלא הבנתי אותם:qqb006:
לא לצחוק:qqb007:

ישן 29-01-06, 21:08   # 26
GoldmaN
Permanently Banned

מיני פרופיל

GoldmaN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Udi
חחחחחחח...אהבתי.

זה היה בדודו טופז עם הגרמני והיהודי:qqb007:

ישן 01-02-06, 17:40   # 27
a-41
חבר פורום

מיני פרופיל

a-41 לא מחובר  

חחחחחח בדיחות חזקות ביותר אה ואגב החרטטן שאמר שהוא קיבל את זה באימייל מאבא שלו אחרי חצי שעה גם אני קיבלתי אימייל הבעיה היא שזה היה מג'וקס סי או אי אל.
לעניין הבדיחות
אמריקאי רוסי וישראלי מזמינים לאכול באה המלצרתי ואומרת "עוד פעם הבדיחה הזאת"?
חחחחח

כמה תורכים יכולים לשבת על כיסא?
4
איך?
הופכים אותו....

שתי בלונדיניות עולות למגדל עזריאלי
האחת:כמה זמן יקח לי להגיע לקרקע בקפיצה?
השנייה:שבוע
האחת:ושאני יתרסק אני ימות?
השנייה בטח אי אפשר לחיות שבוע בלי אוכל :qqb007:

ישן 01-02-06, 18:10   # 28
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי a-41
חחחחחח בדיחות חזקות ביותר אה ואגב החרטטן שאמר שהוא קיבל את זה באימייל מאבא שלו אחרי חצי שעה גם אני קיבלתי אימייל הבעיה היא שזה היה מג'וקס סי או אי אל.
לעניין הבדיחות
אמריקאי רוסי וישראלי מזמינים לאכול באה המלצרתי ואומרת "עוד פעם הבדיחה הזאת"?
חחחחח

כמה תורכים יכולים לשבת על כיסא?
4
איך?
הופכים אותו....

שתי בלונדיניות עולות למגדל עזריאלי
האחת:כמה זמן יקח לי להגיע לקרקע בקפיצה?
השנייה:שבוע
האחת:ושאני יתרסק אני ימות?
השנייה בטח אי אפשר לחיות שבוע בלי אוכל :qqb007:
יחתיכת מעפן חחח עלק אני חרטטן.
קבל SS יא נוד.
http://img372.imageshack.us/my.php?i...yamafan2vs.jpg

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום