|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
סכינים בגב
שלום חבר'ה,
אני לא הולך לכתוב כאן מגילה, רק בקצרה, כולנו מתחרים, כולנו רוצים לעשות יותר, כולנו רוצים להרוויח. מספיק לתקוע סכינים בגב אחד לשני, לפחות בפומבי, לפחות כאן בפורום. תהיו טובים על חשבון עצמכם, ולא על חשבון אנשים שתכשילו. דניאל. Last edited by דניאל; 31-01-06 at 20:29.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
דניאל למה אתה חושב שלאנשים אכפת ממה שאתה אומר
כמו שאמרתה כולם מתחרים כולם רוצים לעשות יותר כסף! אתה אולי בן אדם טוב שלא אוהב תמשחקים האלו אבל מה אכפת לאחרים
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
משנה עולמות? שולט יקום בלתי מעורער? ![]() ועכשיו ברצינות, פשוט בגלל ש.."מה ששנוא עליך.." זה לא סתם משפט, והיום יצא לי לראות אנשים "סובלים" מזה. ו..כסף זה לא הכול, בייחוד אם השגת אותו שלא בהגינות. תהנה הרבה יותר מכסף שהרווחת ביושר. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
צודק
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
רשמת סקינים...
ואני מאמין ב "אני לא הולך להוכיח בזה שאני טוב בזה שאני אראה כמה האחר רע, אלא אראה עד כמה אני טוב " תראו מה טוב אצלכם ,לא מה רע אצל אחרים אנשים חכמים יודעים להעריך את זה מסכים עם כל מילה דניאלוש |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
אני בזמן שניהלתי את הוסטארט לא היתי מלכלך על אף אחד ושמחתי לקבל כסף בהגינות אבל זה העניין פה העיניין הוא שאני לא חושב שמישהו ישתנה מהאשכול הזה (טוב נו אני לא אופטימי אף פעם...)
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
או יותר נכון, חלילה שאני חושב שהאשכול הזה באמת משמעותי, הוא יותר בשביל להגיד מאשר משהו אחר. מה שאני כן מקווה, שכול אותם אנשים שממהרים לרשום "צודק", והם הגורמים לבעיה (קרה במספר אשכולות קודמים), ינסו להפנים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כל אלה שמכלכים , ילכלכו אליהם עוד יותר.
מסקנה לא לכלכך (אפילו בלי להתייחס לבחינה המוסרית...). |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תראה, אין מה לעשות - אני לא מדבר אליי ספציפית, אני בין אלו שמעריכים אחרים ולא מעריך את עצמי אפילו.
יש אנשים - שפשוט בהפסד, והם חייבים להרוויח כסף וחושבים רק על עצמם - ואין ספק שזה מצויין, אך הם פשוט הורסים אנשים\חברות אחרות. בזה אני לא חושב שיש כל כך מה לעשות, אין מה לעשות בישראליים. בחו"ל כמעט ובכלל אין דבר כזה... :S ככה זה בישראל - כל אחד דואג ל תחת שלו (*מצטער על הביטוי הכואב והמעליב ![]()
# 10 |
חבר מתקדם
|
הבעיה מתחילה בזה שיש כל כך הרבה ילדים ואנשים שלא מביני מספיק בתחום, בלי לפגוע באף אחד :qqb006:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|