|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אוי נו ... והשוטרים צדיקים ? ילד בן 15 עומד למות, חבר כנסת עובר ניתוחי מוח ועוד 250 פצועים . כרגיל ... אנשים מסתכלים על צד אחד ואם קורה הפוך הם לא מסוגלים להודות בזה . |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
![]() |
# 14 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אני לא רואה פסול בזה שהשוטר ישתמש בכול כוח שצריך בשביל להוריד את היד הזו, (ואם צריך, גם לחתוך אותה ![]() דניאל. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה חושב שאני כ"כ לא קשור?... יש לי דודה שגרה בקיבוץ מפלסים שלא מזמן נחת שם קסאם באיזה רפת... ותאמין לי.....גם דודה שלי וגם הבעל שלה האמינו בהתנתקות לכל אורך הדרך. אין טעם לפתוח פה דיון "כן" "לא" כי לך תסתכל באשכולות לפני ואחרי ההתנתקות אני הבעתי את דעתי. אין טעם לדחוף מים כמו שאומרים.היה, תם, ונשלם. זהו....העם רצה העם קיבל וטוב שכך ואני בעד. לילה טוב חברים. ד"א מישהו ראה את הפורעי חוק האלו?.... כולארות, מרביצים לאנשי ביטחון, אין להם בושה. צריך לעשות להם מדינה משלהם שהם ינהלו אותה. אנחנו כבר לא כ"כ רוצים אותם פה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה בעד אין שום בעייה יש לך דעה משלך. ד"א ראיתם את השוטרים איך הם קורעים אותם במכות,אפילו לצלם נתנו אללה בראש. ילד קטן שעוד לא ראה כלום מהחיים שלו עומד למות, חבר כנסת אפי איתן עבר תפרים בראש..יותר מ250 פצועים פשוט כפיים למדינת ישראל ובמיוחד לשוטרים! בושה תאמין לי שבושה. ולילה טוב חברי. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מה הילד הקטן עשה שם בדיוק באמצע המהומה? הילד באמת מסכן, ההורים שלו כנראה זוג מפגרים, שלא מפריע להם להשתמש בילד שלהם בשביל להצתלם טוב בטלויזיה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה יודע כמה הורים שלחו תילדים לשמה? מלאא, ואני ממש לא מצדיק |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אני בעד התנתקות, אני לא רואה סיבה שאני ואתם וכל שאר החיילים יצטרכו לשמור על תלמידי ישיבות שלא מתגייסים ורק בגלל שהם מתפללים זה פותר אותם מהצבא הם לא רוצים להתגייס עושים בעיות אז אנחנו לא צריכים לההרג בשבילהם, ובקשר לפינוי היום אז נכון השוטרים הרביצו מכות של רצח,
אז נכון זאת מדינת משטרה אבל לשם שינוי [אני לא חובב משטרה] הם עשו עבודה מצויינת,ילדים זורקים לבנים על שוטרים?מה אתם נורמאלים תגידו לי?!@?# מי שנפצע נפצע בגלל מה שהוא עשה לא באו פתאום השוטרים והרביצו |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תקח את עצמך בתור הילד הזה,מה היית עושה ? לא היית נלחם על הבית שלך ? :\ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|