|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תפסיקו להיות תמימים טוב?
אני אישית חילוני, אבל מאמין ובלי שום קשר, אני מציע לכל מי שפה ללכת למשחק כדורגל אחד בחיים שלו, ואז לקבוע אם המשטרה אלימה או לא. משטרת ישראל זה משטרע אלימה שלא מתחשבת ולמדתי על בשרי ששוטר היכה אותי בדרבי בפ"ת, מי שלא מאמין ורוצה לראות תמונות של עוד אנשים שהיכתה אותם המשטרה, ואיך המשטרה תמיד מפעילה כוח ולא מוח, שיציץ בתמונות הבאות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קיבלתם הוכחה שהמשטרע היא הגוף הכי אלים בארץ! וזה רק בקטנה ממש כמה תמונות מהדרבי של פ"ת, יש עוד עשרות תמונות לא רק שלנו אלא גם של קבוצות אחרות בארץ מוכות על ידי המשטרע... יום טוב, אבידן. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מביא לך תמונות ממשחק כדורגל ואתה מדבר על דתיים? וחוץ מזה אני בטוח שיש כמה דתיים אם לא רובם שהרבה יותר חכמים ממך, אז לקרוא להם דפוקים? עם כל הכבוד לך ולא אני לא דתי או משהו כזה, מי אתה שתקרא להם דפוקים? בגלל שהם דתיים? אז תעשה טובה תשקול מילים לפני שאתה מדבר, OK ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ומה שאתה אומר ממש ממש שטותי, תבין אתה לא בריטניה בבריטניה יש ממוצע של כ30 אלף אוהדים למשחק אם לא יותר אצלנו זה במקרה הטוב 7-8 מצד שתי הקבוצות ביחד, אם תעלה תמחירים לשמים לא רק שלא תיהיה אלימות, גם לא יהיו אוהדים ועל זה לא חשבת. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
זה שהמתנחלים רגילים לחשוב שהם מעל החוק, לא אומר שהמשטרה צריכה להסכים איתם. הישיבה הזו היא מוסד ציבורי, מתוקצבת מכספי משלם המיסים, חובתה לקיים את החוק, ואם היא לא עושה את זה, יש לזה מחיר.
אברי
# 7 |
חבר בקהילה
|
ברור,כי כל התקשורת השמאלנית בארץ אובייקטיבית לחלוטין.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|