|
|
# 9 | |
|
חסום
|
ציטוט:
בוא אני אספר לך משהו ? כשאייל בא אליי בטענות ב"מתקיפים" את הקופסא שלי , קיבלתי את זה . ביקשתי ממנו לוגים של התקפות . יודע מה הוא ענה לי ? בפעם הראשונה הוא הבטיח לי לוגים והבטיח לשלוח אותם למייל . בפעם השנייה הוא אמר שהוא לא יכול . ולמה הוא לא יכול ? כי 012 דורשים "צו" בית משפט כדי להוציא את הלוגים , שזו שטות גמורה כי אפשר לקבל את הלוגים של האיי פיים שמתקיפים . אייל התחמק מזה באופן מושלם , הוא נמנע מלתת לי את הלוגים למרות שהבטיח לי פעמיים שישלח ובפעם השנייה הוא באמת אמר לי "ליאור אני שולח לך את הלוגים". איפה הלוגים היום ? אלוהים יודע . ביקשתי ממנו מכתב ש 012 בדרך כלל שולחים במייל , הוכחה על התקפה , גם את זה לא קיבלתי . אני לא יודע אם אייל משקר או לא משקר זה לא אמור גם לעניין אותי , אבל לא נראה לכם קצת מסריח שאת הלוגים לא קיבלתי או כל הוכחה לבקשה של 012 לנתק שרת אחרי שעתיים של התקפות ? לא נראה לכם קצת FISHY ? תבין , לא ביקשתי שאייל יתחזק לי את הלינוקס , יש לי מתחזק טוב מאוד והוא טוב מדי בשביל שהשרת יפול סתם כך . אני סה"כ ביקשתי מאייל שיציב שרתים ושידאג שלא יתנתקו כל רגע בשל תקלות רשת . תתפלא , אבל כשהייתי על השרתים כל 5 דקות הוא מראה שגיאת רשת ב PUTTY . ואך אני יודע שזה בשרת ולא אצלי ? כי בשרת של אבי מ LSRV זה לא קרה אפילו פעם אחת בשבעת החודשים האחרונים ! אז אל תגיד לי שאני לא יודע לתחזק ולא יודע לדאוג לשרת שלי בעצמי . שוב , לא ביקשתי תמיכה, ביקשתי יציבות , שהשרת יהיה למעלה וזהו ! אפילו אייל יכול להעיד שבתקופה שהשרת היה בפעולה מלאה לא הרמתי אליו צילצול אפילו ל 5 דקות ! ככשהשרת התחיל ליפול ולאחר שהטכנאי בדק והיה בטוח במאת האחוזים שהבעיה לא אצלנו התקשרתי לאייל שוב ושוב , כל פעם שהשרת נפל . אין בעיה , אתה חושב שזה שמועות ? סבבה , זכותך . רק אל תבוא לנו לבכות פה כשיקרה לך משהו עם אייל . זה שאתה משלם לו כל חודש 1200-1300-1400 או כמה שזה לא יהיה על השרת שלך זה יפה מאוד , אתה מכניס לאייל הרבה כסף וזה סבבה , אבל בסופו של דבר גם הכסף הזה יהיה קטן עליו וגם עלייך הוא ישתין . ברגע שיהיה לו לקוח שירצה לשלם יותר אותך הוא יזרוק , לא משנה כמה הודעות תרשום פה לטובתו ותתלקק עליו . ולגלעד - שוב , אני יודע טוב מאוד שיצאתי בסדר מכל הסיפור , אני יודע ש 2 טכנאים (לא אחד) בדקו את השרת ואמרו שהוא תקין לחלוטין ושאין שום סיבה שהוא יפול . אתם רוצים להאמין תאמינו אתם לא רוצים אל תאמינו , עובדה שאני לא היחיד שאייל עושהל ו מה שהוא עשה . ניחא הייתי היחיד היה אפשר להגיד שאני שקרן , אבל יש פה עוד מספיק אנשים שיגידו אותו הדבר כמוני , מה תגידו על זה? שג םהם משקרים ? כולנו שקרנים ? אני עם אייל סיימתי , ב 3 לחודש יורד השרת השלישי שלי ואני לא ממשיך איתו ולא רוצה לזכור את החברה שלו , אני מאחל לו רק בהצלחה ובפעם הבאה כשיבוא לפה לקוח להתלונן אני אשמח להגיד את המשפט האהוב עליי .. "אמרתי לכם .." . לעומת זאת , אני מקווה מאוד שלא יהיה כזה ושאולי לכם יתמזל המזל עם אייל ושהראש שלו יתפכח קצת . בכל אופן זהמ ה שרציתי שתדעו . חג שמח , ליאור . |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|