|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
יאללה, חבר'ה, הכל עליי...צריך להתחשב במצב של המדינה.......... מעניין, אולי רק באזור שלך זה ככה......אולי שם זה שונה.......אבל בכל מקום שאני מכיר, כסף זה כסף ולא משנה איך תגיד את זה, זה ישאר כסף.....ואנשים רוצים שיהיה להם כמה שיותר בכמה שפחות זמן. המחירים בארץ שלנו הם בין המחירים הכי גבוהים בעולם בכל המוצרים כמעט אז אתה מתחיל לדבר איתי על ספרים?.....במדינות אחרות......תספורת שבארץ עולה 40 עולה שם דולר נגיד.....ולא שהוא לא מעריך את העבודה, זה התעריף במדינה ההיא....ושם עם דולר אחד אפשר להתקיים הרבה יותר ממה שדולר פה...... פה צריך הרבה כסף בשביל להתקיים והמחירים בהתאם....... אתה לא רוצה לשלם? לך תלמד ותכין לבד.......פה זה לא עובד לפי איך שאתה רוצה....פה זה לא מוסד צדקה....אני יקח כמה שאני חושב שהעבודה שלי שווה בהתאם לכמה שאני צריך ורק עכשיו באשכול אחר ראיתי אותו מקרה שהבן אדם היה לחוץ בכסף הוא מוכר מערכת בזול....אבל בכל מקרה אחר זה עולה ב200% ומעלה יותר....... אני מקווה שאתה מבין את הנקודה שלי בכל הבילבולים פה....וגם אני ממש עייף אז זה יצא מחורבש...... |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ב. זה לא קשור לאזור שלי, ואני גם לא גר בשכונת התקווה-רק הבאתי דוגמא. ג. אז עם אתה אומר כל אחד לפי מה שהוא רוצה ומה שמספק אותו אז בבקשה, תמכור אחסון 100 MB ב200 ש"ח לחודש, והאמת שיש כאלה, ואני לא יודע איך מצליח להם העסק. ולא תגיד עכשיו וינדוס ואפשר לפתוח מלא מסדי נתונים וכד'... 200 ש"ח על 100 MB + אפשר לפתוח כמות מוגבלת של מסדי נתונים/כתובות דואר אלקטרוני וכד'... אני חושב שהבאתי דיי דוגמאות בשביל שתבין את זה. ואני לא אומר שאתם לא צריכים להרוויח, להפך. אני חושב שיש לכם עבודה מעולה! ויש פה חבורה ענקית של מוכשרים, אבל זה לא אומר שאתם צריכים לקחת עד כדי כך יקר. על מערכת לא ממש מסובכת רוצים 10,000 ש"ח? לדעתי זה כבר גובל בחוצפה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|