|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני מכיר לא מעט אנשים שנמצאים בתחום גם חודשיים ויותר טובים מאדם שנמצא בתחום חצי שנה . סתם לדוגמא שתבין . אין לי עבודה לפי שעה זה לפי סה"כ כסף על כל עבודה . לגביי הסוגיי עבודות כבר ציינתי ואם שכחתי לציין אציין זאת פה . עבודות לעסקים פרטיים - לא עסקים באינטרנט אלא עסקים "חוץ אינטרנטיים" . יש לי כרגע מעצב שעובד על אחד מ2 העיצובים שאני צריך . הבעיה היחידה איתו היא שהוא לא אדם רציני - מתי בא לו עובד מתי בא לו לא עובד . כבר ביקשתי ממנו לפני אוליי שלושה שבועות אפילו חודש לעשות את האתר שאנחנו עובדים עליו . אתר של עסק - יצרן בגדים . נתן רעיון יפה ומקורי באמת ראשון מסוגו . אבל מה הבעיה היחידה ? לא רציני ! - הבנאדם לא עושה את העבודה בזמן לכן אני רוצה להחליף אותו . הראשון שבאמת יגיע אליי עם עבודות ברמה אקח אותו ל2 האתרים שאני עכשיו צריך לפתח . בנוגע ל48 שעות - מצטער אני חייב את זה תוך 24 שעות . העיצוב המסויים צריך להיות תוך 72 שעות גג של הגג . ואתה יודע מה במידה ואתה באמת יודע את העבודה תשאיר עבודות המחיר אנחנו נסגור כבר לגביו . מה גם היה לי מעצב אחד שסגר איתי 200 על כל עיצוב . אמרתי אין בעיה סגרנו . עכשיו שלחתי אליו לקוח - עשה את העבודה לא בעיצוב יפה עד כדיי כך אבל העלה את המחיר ל300 ש"ח . (הלקוח נשלח לפני מספר שבועות) . והיום הוא גם כן נהיה סנילי ואומר שזה לא נכון מה שאני אומר - אנשים כאלה אני לא צריך . אז אנשים מסוגו יכולים שלא להגיב - מעדיף כך . תודה וחג שמח . בברכה , מאור . |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|