|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
תפתח דיסק של מקסטור ותפתח דיסק של סיגייט ואז תדבר. תפרק את המעגל האלקטרוני של סיגייט ושל מקסטור ואז תדבר. תנסה לקחת את המחט של סיגייט ולהכניס למקסטור ותראה אם יעבוד... באמת עדיף לשתוק על דברים שלא מבינים.
זה שהם קנו אותם זה דבר אחד, בדיוק כמו ש HP קנו את COMPAQ אבל עדיין יש לך ניידים של HP וניידים של COMPAQ או שגם זה אותו הדבר ? |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() במשך שנים סיגייט יצרה את הדיסקים של מקסטור, נדג'י, הייצ'י ועוד... והשבבים של מקסטור הם של IBM (טוב עד עכשיו... כי עכשיו סיגייט קנו אותם) והוכח שהשבבים של סיגייט יעילים יותר... ברגעים כאלו שאתה אומר שטויות ומבאסים אותך... עדיף לשתוק ולא להגיב בעוד שטות... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
אתה באמת לא מבין על מה אתה מדבר מה ? קח שני כוננים, שניהם 250GB ATA133, אותו מפרט וכיביכול אותם שבבים, קח אחד מקסטור אחד סיגייט, אל תפתח את הכונן אפילו, תחליף את הלוח האלקטרוני בינהם ותראה מה קורה. לפי מה שאתה אומר זה אותו הדבר לא ? בדיוק אותם שבבים לא ? אז למה זה לא יעבוד ?
אבל שיהיה לך לבריאות.. באמת. לפעמים במקום להנעל על משהו שחושבים שיודעים שווה להקשיב קצת.. אבל שוב, רק לבריאות. לבאס אותי ? ממש שברת לי את הלב.. LOL יום טוב לכולם, תומר |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר פורום
|
שבבים שיהיו של מוחמד ו MADE IN AZZA... הטענה שלך ששניהם אותו דבר.. למה אי אפשר לשלב בן החלקים שלהם אם הם שניהם אותו דבר ? ודיברתי על כוננים של היום, הרי לפי מה שאמרת:
ציטוט:
עכשיו זה בדיוק אותם שבבים לא ? תמשיך להתווכח אולי בסוף תבין. ותמשיך עם העוקצנות, זה בכלל יביא אותך רחוק בחיים. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה בכלל יודע איך כונן קשיח בנוי? נכון יש בפנים כזה דיסק ממתכת? אז על זה אני מדבר... איזה מתקשה קריאה... וכן אם תיקח את הSelantor (הראשון שישתמש בשבבים של סיגייט) החדש של מקסטור וכונן Cheetah (משתמש באותו שבב כמו הSelantor) של סיגייט ותחליף את השבבים שניהם יפעלו כמו שצריך... עריכה: אם אתה רוצה להתווכח שלח ה"פ אבל לא פה... שלא יתחילו לחשוב שמה שאתה אומר נכון... יש אנשים שלא מבינים פה כלום (אהמ...) ואם אומרים פה משהו הם חושבים שהוא נכון... אתה מוסר להם מידע שגוי... Last edited by עמרי שוסטר; 21-03-06 at 22:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר פורום
|
אוי אוי...
ציטוט:
טוב.. לך תלמד DATA RECOVERY 101 ואז נדבר.. תעשה טובה.. תפרק כמה כוננים כדי שתצא לך מהראש המחשבה שכולם אותו הדבר.. חבל. או פשוט גש למעבדה רצינית של DATA RECOVERY ותבקש מהם שיסבירו לך איך כונן עובד, ממה הוא בנוי, מה המשמעות של כל חלק ומה התנאים שצריכים להיות בשטח כדי שבאמת תוכל לקחת חלק כלשהו מכונן אחד לכונן אחר והכל יעבוד. אני את שלי סיימתי, יש לי דברים "טיפה" יותר מעניינים לעשות עם הזמן שלי מאשר להתווכח עם מישהו שלא רק שמדבר שטויות אלא גם מסרב להבין. יום טוב, תומר |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() יאפ נכון מאוד... אני לא מבין כלום במחשבים... תודה שלימדת אותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |