|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
משתמש חדש
|
השרתים בבעלותי ואני מוכן להביא לכאן עדים .
ומי שכל כך רוצה הוכחה מוזמן ליצור איתי קשר ואני יוכיח לו . אני קונה אותם ושם אותם בארון של גלעד מבסטסרב . אני לא מבין מה לא ברור עד כאן ?
אבירן . Last edited by Solutions; 18-10-05 at 20:52.. |
![]() |
# 42 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
לפי מה שאתה אמרתה |
|
![]() |
# 43 |
משתמש חדש
|
מה שהצעתי עד לפני 9 ימים היה דרך משה .
מה שאני מציע כיום להשכרה זה השרתים שלי .
Guest / אורח
|
ציטוט:
בעוד חודש אצל מי?? באמת מקצועיות בשמה, ולכו תראו איךהוא בוכה על תמיכה טכנית בשרת אצלי, כשהוא היה על שרת, כזה אחד אתם רוצים שיתחזק לכם את השרת הייעודי?? איך לאנשים אין בושה.. il |
|
![]() |
# 45 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה רוצה שאני יוכיח לך שהשרתים שלי ? צור איתי קשר אני יוכיח לך . תשאל את משה מדיגיטק אם השרתים כן בבעלותי , ותשאל אותו אם יש לי את היכולת לתחזק , כי את השרת שלי אני מתחזק אותו כרגע לא אף אחד אחר והכל עובד יופי .
# 46 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 47 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אבירן אתה רוצה להגיד לי שבחודש אחד רכשת את היכולות לתחזק שרת ?
באמת ? אז אני ארצה מאוד לקנות את הספר שלך.. או ללכת למקום שבו אתה למדת.. כי לדעתי זה מדהים.. או שפשוט תחזוק אתה קורא לשינוי של 2-3 פורטים ועידכון מערכת..
# 48 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא שומר את זה לעצמו,אתה בכלל אבל בכלל לא צריך להתערב. זה בכלל לא עניינך הוא לא יספר לך בשום אופן. הוא לא חייב לך שום דבר. |
|
![]() |
# 49 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 50 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
צור איתי קשר ואני יסביר לך מה אני יודע ומה לא ואז תגיד לי אה וואלה. ובאג הוסט תוכיח לי שלפני 9 ימים אמרתי שהשרתים שלי אני רוצה הוכחה אתה תמיד תוקף אותי בכל אשכול לא משנה איפה אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד למה אתה כל הזמן רק תוקף אותי .
|
|