|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה תראה שאולמרט יזכה בהפרש אדיר. |
|
![]() |
# 42 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובקשר לזה שאמר שעבר צבאי לא חושב, קודם כל זה מאוד מאוד חשוב .. ישראל מדינת מלחמה .. לא יעזור מה שיגידו, אנחנו במלחמה ... חייב ראש ממשלה שיודע מזה מלחמה . אבל אם לא שמת לב .. ציטטתי מישהו שאמר שאולמרט בסדר ופרץ "עם כל הכבוד לא עשה כלום בצבא" אז רק הוכחתי לו מי עשה ... ומי היה כתב צבאי ...
# 43 |
משתמש - היכל התהילה
|
עלה ירוק.
הם בעד עוד מלא דברים (UPLOAD גדול יותר חח, נישואים של הומיים\לסביות) וזה ממש דפוק כל הקטע הזה שאומרים שכולם יהיו מסוממים. גם אם זה חוקי וגם אם לא מי שרוצה לקחת סמים הוא יקח אותם. גם אם זה יהיה חוקי, זה לא אומר שכל אחד יתחיל לקחת סמים. |
![]() |
# 44 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם לא אולמרט אז אני מקווה שפרץ יזכה(הוא אדם חם, אני אוהב אותו ![]() Last edited by Pavel; 28-03-06 at 15:37.. |
|
![]() |
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם לקדימה יהיה 29, לעבודה 23 ... העבודה תקבע . כי יותר ירצו להכנס איתה לממשלה ולא עם קדימה ... הרבה אנשים כבר מתחילים לדבר על בחירות חדשות ... אני מקווה שקדימה תיפול . אסור שמפלגה שמנצלת טמטום של אנשים תקח בחירות .
# 46 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ליברמן
|
![]() |
# 47 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
הצבעתי לעלה ירוק...
נראה אם גם השנה הם לא יעברו את אחוז החסימה
# 48 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ברוך מרזל והגמלאים יעברו .
# 49 |
חבר וותיק
|
חבר'ה,רוב הסיכוים שקדימה זוכה.
וגם הסקרים מראים על זה. אני בעד פרץ,אבל אני כמעט בטוח שהוא לא יזכה,ושאולמרט יזכה. וזה לא ממש אכפת לי,כי אם אולמרט זוכה הוא עושה קואליציה עם העבודה,שזה טוב בשביל העבודה וגם בשבילי =].
# 50 | |
חבר על
|
ציטוט:
ומי שאומר שאני מדבר כמו ההורים שלי אז להפך הם חושבים שהוא הרס עד ששכנעתי אותם שלא ![]() אז תחשבו על זה פעמים לפני שאתם פולטים שטויות
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|