|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ד"א מכירים את המקרה של www.mikerowsoft.com? לא זאת לא טעות ... מדובר בילד בן 15 שקראו לו מייק רוו והוא פתח אתר שנקרא mikerowsoft (מייקרוסופט). עד שמייקרוסופט עלו על זה לקח להם קצת זמן ובסוף הם שיחדו אותו בכל מיני דברים (קצת כסף + XBOX וכו') בשביל ש"ישחרר" את האתר שלו ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אגב, גם הפתרון שהציעו לו של "להמציא ראשי תבות" - לא הייתי בונה עליו. בגלל זה אני חוזר - אין פה תשובה אחת, הכל תלוי בנסיבות, יש מקרים שבהם אפשר להפיק תועלת מ"גניבת" דומיינים ויש מקרים שבהם זה לא חוקי. דוגמה למקרה חוקי: אם מישהו מחזיק לדוגמה בדומיין bestcars.com , שוכח לחדש את הדומיין, ורשמת את הדומיין, ולשניכם יש עסק למכירת מכוניות, לעניות דעתי זה גם חוקי וגם אתי "לגנוב" לו את הדומיין. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדוגמא: לא חידשו את הדומיין pelephone.co.il, אני קניתי אותו ויש לי עסק למכירת פלאפונים ... מישהו יכול לדבר איתי? לא! |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ואפילו אם אתה קונה דומיין cocacola.co.il ושם עליו אתר סקס (לצורך הדוגמא) הם יכולים לתבוע אותך ואתה תחזיר להם את הדומיין (כי זה הסימן המסחרי הרשום שלהם וכל שימוש אחר בו אסור ע"פ חוק)
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() יאללה, סופסוף חמשוש!!
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סימן מסחרי רשום - זו התשובה. לשאלתך, אני אישית הייתי קונה, אחרי זה חושב מה לעשות עם זה. להפנות לאתר הראשון שלך לא מומלץ וזאת משום שמספר דומיינים שמופנים לאותו אתר לא מומלץ לבצע ( מטעמי אינדוקס גוגל בלבד ). דרך אגב, אני לא רואה בזה משהו לא אתי - רכשת משהו כדת וכדין. אם תזמבר את האדם עם זה או לא אחרי זה - זו כבר בעיה אחרת. אני הייתי משאיר את העמודים פחות או יותר עם אותו תוכן ומפנה מהם לאתר המקודם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|