|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
סליחה על ה"תוקפנות" אבל..
שטויות במיץ (לדעתי), התקדמות של כל אדם בחיים לא תלויה במשאבים שהוקצו לו, תלויה חלקית כן, ויהיה לאדם יותר קל להתקדם ברגע שיתנו לו את הכלים, אבל 99% היא השפעת הסביבה (חברים, משפחה) וכמובן, האדם עצמו - הרצונות שלו, השאיפות שלו. המשפט "אם תרצו אין זו אגדה" אינו כל כך מופרח, מהרבה עבודה מול בני נוער (ולא, לא כחברת אכסון) אתה מגלה שעם ההנחיה הנכונה (וקצת רצון), כל אחד יוכל לעשות מה שרק ירצה. דניאל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מסכים עם מה שאמרת.
לפי דעתי ואני בטוח בזה, מה שכתוב כאן ממש אבל ממש לא נכון. לא יודע מי המציא את הסטטיסטיקות האלו וכו.. אבל הן ממש אבל ממש לא נכונות והן על גבול הטפשות. מי שיצליח ויגיע להשגים זה מי שיש לו כוח רצון לעשות זאת, והמורה לא תעיף תלמיד מהכיתה אם הוא לא הפריע או יותר נכון מפריע ולמרות ההתראות שלה לא מקשיב לה. מי שמושפה מהרחוב והמשפחה לא תומכת בו שילמד זה מי שיהיה ה"שונית" כדברי הסטטיסטיקות פה. אבל אף אחד, אף אחד לא יכול לקבוע ולשים חותמת על בנאדם שנולד, הוא הולך להיות מנקה רחוב(לא מזלזל חס וחלילה), והוא יהיה המנכ"ל של בנק הפועלים. בקשר להקבצות זה הדבר הכי אבל הכי לא נכון ששמעתי בחיים שלי! יש אותם כדי לעזור למתקשים, שיוכלו בסופו של דבר לדת מתמטיקה ולהצליח בבגרות, זה מתחיל מ-ז כל התהליך, יש כאלו שקולטים מהר, ויש כאלו שלוקח להם טיפה יותר זמן לקלוט, בגלל זה נוצרו ההקבצות, כי זאת עובדה שלא כולם טובים באותם תחומים, יש כאלו שיש להם ראש מתמטי ויש כאלו שיש להם ראש ראלי.(כמובן שיש עוד סוגים). ככה שזה בכלל ירד מהפרק. בקיצור 99%+ ממה שכתוב כאן לא נכון, ונוגד מאוד את המציאות, אני לא התפלא אם איזה ילד קטן המציא את הסטטיסטיקות האלו. הדבר היחיד הנכון כאן זה במשפט אחד לפני האחרון, 4 מילים ראשונות: " והכי חשוב , אל תוותרו..." מה שבא אחרי לא נכון. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|