|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני נוקט את כל הצעדים שאני יכול למען הלקוחות בהתאם לסכום הרווח של החברה.
כמעט 90 אחוז מהרווחים שלי מושקעים בשרתים חדשים ובדברים חדשים כיום , יש לי 5 שרתים שונים. ומי שבשירות גיבויים , מגובה משרת א' לשרת ב' , ושרת ב' מגובה בכלל גם לשרת ג' ובלי קשר , יש לי רייד ובקרוב...אני עושה בסגנון מה שאמרת שני שרתים שונים שהמידע כל הזמן מועתק בינהם...(מירור) אחד נופל ? האפצ'י נופל ? משהו קורה ? ישר השני מתחיל לפעול בנוסף גם LOAD BALANCING לאט לאט חברות ישתפרו ויגדלו אבל זה יהיה באמת לאט לאט בגלל המחירים שמוכרים פה , לא משתלם להשקיע הרבה בדברים כאלה. ולצערי זה מדרדר גם אותי ועוד הרבה חברות שהורידו מחירים ואפילו חברות שפעם היו ענקיות.. בטח שמה שאמרת משפיע ובטח שהם רוצים לעשות את זה - אך אין מימון לעסק |
![]() |
![]() |
# 2 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
הייתה לי פעם תאוריה שחשבתי עלייה לפני כמה חודשים שאנשים רציניים עובדים איתה (אנ'לא חושב שיש את זה בכלל בארץ). סרבר #1 Firewall + VPN + DNS management שרת שמשמש כפיירוואל ראשוני, מתחברים לשרת בעזרת חייגן VPN ומקבלים IP יעודי שרק איתו ניתן להכנס לשרתים הדרושים. סרבר #2 FTP Server שרת שמשמש רק לעלות קבצים בעזרת FTP, כל זמן מוגדר נגיד 5 דקות עידכון RSYNC לשרת Web של הקבצים פתוח רק ל-VPN. סרבר 3# ו-4# HTTPD Servers שרתים שמשמשים להיות שרתים ה-Web, מעתיקים מידע משרת FTP ומציגים אותו בוואב. סרבר 5# Remote MySQL שרת שעליו יושבים מסדי ה-MySQL זמין רק לשרתים 3,4 ו-7. סרבר #6 Mail server השם אומר את הכל. סרבר #7 Backup server מגבה את שרתים: 1,2,3,5,6. להקים מערך כזה יקח כמה שעות טובות של עבודה והשקעה לא קטנה של כסף. תראה לי חברה אחת שיכולה לעשות כזה דבר בארץ (:
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 | |
|
ציטוט:
לא תמצא הרבה כאלה בארץ.
![]() |
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
|
ציטוט:
אני מכיר חברות שמספקות כאלה דברים לשוק העיסקי ולחברות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|