|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: כמה אנשים כדאי לנהל. להקים חברה? | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 28.89% |
2 |
23 | 51.11% |
3 |
5 | 11.11% |
אחר |
4 | 8.89% |
מצביעים: 45. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1 זה לא משהו שמקבלים כלכך הרבה כסף ואתה מתבעס מזה שאתה צריך להיתחלק...(עם אתה מדבר על חברת אחסון)
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
כדי להקים חברת אחסון - ללא ספק 1.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
מנהלים(בעלים) 1-2
תומכים- 4-6 נציגי מכירות 8-10 :O
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אז כככה אני בשלבי בנייה של העסק שלי שזה בניית אתרים ואיחסון אתרים, יותר ממוקד בבנית אתרים. בכל מיקרה אנחנו שתיי שותפים אני ויוסי זה שציטטתי אותו עכשיו בשביל האיחסון לקחתי 2 נציגי מכירות, תומך 1 ואם יוסי זה 2 לגבי הבניית אתרים 2 מעצבים 2 מתכנתים 1 פלאשר ובית דפוס בשיתוף. אם דיברת על איחסון ולא על בניית אתרים אני לא חושב שצריך יותר מדי.
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מארתה של חברה בע"מ כמו שמה היא חברה בערבון מוגבל – חברה שאחריות בעלי המניות שלה מוגבלת. המייסדים את החברה שנקראים בעלי מניות מחזיקים ברוב המניות וכך הם בעלי החברה וכך יש הפרדה בין החברה לבעלי המניות. כלומר אם וקורה משו ומישו בא בטענות אל בעלי המניות אין באפשרותו לעשות כלום הוא לא יכול לתבוע את בעלי המניות אלא יכול לפעול בתהליכים רק מול החברה עצמה כלומר בעלי המניות נקיים מכל רבב ואפשרות לתביעה חוץ ממקרים מסויימים. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
אממ
2 מנהל 5 תמיכה 4 מכירות מנהל אחד זה קשה הכול עילך אבל גם כל הכסף אילך יש לזה יתרות וכמובן חסרונות |
![]() |
![]() |
# 18 |
חסום
|
לדעתי אחד שמנהל את העסק + עובדים.
אבל רק אם האחד הזה באמת מקצוען בתחום כדי שהוא לא יצטרך להיעזר במישו אחר |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
1 בלבד ולא יותר.
# 20 |
Permanently Banned
|
מניסיון שאחד שפתח עזוב כמה קודם שכולם יהיו חברים שלך!! שאתה סומך עליהם ועדיף לא יותר מ2 אפילו שאני אצלי בעסק זה אני ועוד 2 שותפים כי אני נכנסתי רק לא ממזמן
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|