|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
ממש יפה.. סגנון חלק, נקי, מושך את העין בטירוף.. מעורר קנאה אפילו..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
кто ты?
|
יפה, כבר יותר טוב
![]() רק תקטין, כמו שאמרתי לך, את צד שמאל עוד טיפה |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אם זה המקס' לאתר ייצוגי שיכולתם לעשות ותרו על הרעיון של חברה ותמשיכו ללמוד.
# 14 | |
кто ты?
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
יותר מדי "אופיר סטייל", אבל ממש יותר מדי. זה ממש כמו העתק פיראטי.
אם נדייק של שחר גם (מזכיר לי את העיצוב של Firestyle) בחלקו לפחות ועוד כמה עיצובים של Liveflame. |
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני מבין את המוטיבציה ואת הרצון לממש את הכישרון ולהרוויח כסף, אבל אתה צריך לחכות בסבלנות. תשתפר, תתנסה, תגיע לכל מיני דברים חדשים והמצאות חדשות משלך, ואז כשיהיה לך כבר שם של מעצב טוב תפתח את החברה שלך. זה יועיל לך מכמה סיבות: יהיה לך שם טוב שיוביל אליך לקוחות אתה תשתפר ותעצב ברמה הרבה יותר גבוהה ורוצה הערות לשיפור? סבבה. אתר ייצוגי של חברה אמור להיות מיוחד, משהו שמתסכלים עליו ואומרים וואו! אם אתה רוצה דוגמאות אני אשלח לך בפרטי אח"כ, אבל רק בעיקרון, נסה לחשוב על אופקים אחרים, על צבעים אחרים ועל מבנים אחרים. נסה לצייר את העיצוב שלך על דף, ותעשה לוגו שקשור לשם של החברה.
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
הבנתי אחי..תודה על העצה אבל עדיין תבין..כל אחד ומה שהוא אוהב :] מה אני יגיד לך יש כאלה שאוהבים שהעיצוב עם פוול אפקטים ונוצץ ומושך והכל ויש כאלה שאוהבים פחות אפקטים אבל שיהיה מושך עדיין אם פחות כל מיני חירטוטים וזה..שמע יש אתרי חברות שאתה יודע איך העיצובים נראים?
פס כחול או שחור ובתכנות כותבים על זה בטקסט בלי שום אפקט..אני דווקא אוהב את הסגנון עם היותר דברים יותר דוגמאות..לאדע מה איתך?. בכל מקרה..לפחות אמרת משו חיובי:].. שבוע טוב, ckmdude |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
נדוש...זה עיצוב שראיתי כבר אלף פעם..
ראה firestyle.net וכו..אפילו הלוגו דומה. מקוריות זה שם המשחק. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הייתי ממליצה לכם קודם כל גם לשנות את הפונט והצבעים של הלוגו ולשייף אותו קצת כך שלא יראה יבש... ומה יש לאנשים בזמן האחרון מהמילה STYLE?? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|