|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה פורום ביקורות והמלצות על חברות. כתבתי את הביקורת שלי על מתכנת מסויים. |
|
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
עזבו יש אי סימטריות בין ההודעות, ואם כבר מדברים על חשדות לעריכה כמו צוציקים, רואים ששמרו BMP, מה גם מעיד שהשתמשת בצייר, יש כמה פאקים בטקסט שעולים על גבולות האייסיקיו, אני לא יודע
למי להאמין אבל מה גם, תצלומים מהאייסיקיו לא יעזרו כאן.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל זה ברור שתצודד בלקוח שלך. ונכון שמרתי את זה דרך הצייר ואם הייתי שומר כ-jpg זה היה יותר טוב? אגב-אני מבקש לא להפוך את האשכול לאשכול ספאם. |
|
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
כל עוד הוא לא שילם לי אני לא תופס ממני כלקוח, שאני רואה כאילו טקסט יושב על טקסט מהצייר, ובצייר ששמים טקסט יש ריבוע עם רקע לבן מסביב, דבר שגורם למחיקת חלקים שתחתיו, בקטע הזה
אני רואה חתיכת טקסים בכינויים וכו'. תגיד מה שבא לך אני מדבר מניסיון של העיניים שלי.
חבר וותיק
|
ציטוט:
שנינו יודעים שהוא כתב את זה ואני רוצה לראות שהוא יכחיש. חוץ מזה שאין שום זיוף בתמונה שהעלתי. |
|
![]() |
# 17 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תסתכל על התגובות שלך, תסתכל על הביקורות, של שניכם, כמו 2 ילדים קטנים שאומרים "זה הוא אשם!". עכשיו נדבר על נסיון ההצחקה, זה היה אמור להעלות אולי חיוך, כמו לאכול משהו מתוק עם מלוח, אני לא אוהב להגיד דברים חריפים סתם ככה. אתה אולי לא תסכים איתי, אבל כן, אתם נראים כמו 2 ילדים קטנים, זה מה יש, את זה אתה כבר לא תוכל לשנות. |
|
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אני מכחיש!
|
![]() |
# 19 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט: