|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ו1GB זיכרון זה מספיק אם אתה לא מתכנן להתקין שום דבר על המחשב... ואני מתכוון אפילו לא Word. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תקשר אותי לאתר שמצאת מחשב כזה. נ.ב: עדיין לא ראיתי מחשב עם זיכרון של 2 GB תודה לך מראש. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפעולות בסיסיות אני ממליץ מינימום 1.5GB, ומעבד עם 1MB מטמון לפחות!
כמובן שמעבר לכך כרטיס המסך יאט לך את כל פעולות המחשב כי כל הממשק הגראפי של Vista מורכב מאוד. במידה ואתה רוצה לשחק משחקים אני ממליץ על מינימום 2GB, למשחקים כבדים מומלץ 4GB-6GB (התמיכה בVista היא עד 128GB). אממ אני אישית לא רואה שום סיבה לעבור לVista חוץ מתמיכה בDX10 וכרטיס המסך שלך לא תומך בDX10 אז... ואני אישית כרגע עובד על מחשב עם 2GB. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כמה יעלה לי לקנות מחשב עם 6 GB זיכרון עבודה? 7000 עד 8000 ש"ח. טירוף, לא ככה? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל מחשב שבכלל ישתמש ב6GB זיכרון יכיל מעבד חזק, כרטיס מסך חזק וכו'... כלומר מעל 15,000 ש"ח זה בטוח. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
באנדם נורמלי קונה מחשב עד 3500 ש"ח ואם כבר הוא עובר את זה אז זה עד 5000 ש"ח. מי שקונה כזה מחשב הוא חייב להיות בנאדם שלא חסר לו כסף - זה בטוח! אבל כיום זה לא ככה, במיוחד בארץ! מצאתי עוד מפרט של מחשב שעולה 7980 ש"ח (8000 ש"ח): Intel Pentium 4 HT 3,6 GHz 400 GB 2048 MB DDR-2-RAM צורב Dual Layer DVD מהירות די וי די (R/RW/ROM) היא 16/8/24 x מהירות סידי (R/RW/ROM) היא 48/40/52 x Windows XP Home ATI Mobility Radeon X800 PRO עם 256 מגה בייט 6 USB ועוד תוכנות ושטויות... הבאתי את הנתונים החשובים. האם המפרט הזה יחזיק את ויסטה? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ושוב כרטיס המסך מאוד מאוד חלש ויאט את כלל הביצועים של המחשב. וזה לא מחשב של 8,000 ש"ח ממש לא. זה מחשב של 4,000-5,000 ש"ח במקס', וזה במידה וכל החלקים איכותיים ואני בספק. ומי אתה שתגיד כמה כל אחד מוציא? כל אדם בוגר שמרוויח משכורת מינימום שלא צריך לפרנס משפחה שלמה יכול לממן לעצמו מחשב חזק במיוחד. ומחשבים ביתיים כיום קונים בסכומים של 6,000 - 13,000 ש"ח בערך... כל המחשבים הזולים הם למשרדים בעיקר, ואתה מבקש הרבה! גם זול (מדי) וגם בעל ביצועים, זה לא בא ביחד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|