|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אמרתי לך כבר את דעתי על זה..
למה שבעל אתר ירשם לכזה דבר? אני לא מוצא שום הגיון אחרי הרשמה לשירות החלפת באנרים שמי שישלם כסף יופיע יותר באתרים שמשתתפים באותו השירות. סתם לפתוח שירותי SMS זה ממש לא חכם, צריך לחשוב להשקיע ברעיון ואז לשדרג אותו (אם זה יתאים) לשימוש במערכות SMS. בכל מקרה בהצלחה. |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
|
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כדאי שתקבל הודעה אחת קטנה? עידן,באמת בלי להעליב נימאד כל אתר שלך קשור לSMS אפילו ה חברה שלך תמכת ב SMS. באצת תתחיל לגוון
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
משעמם כבר...
אולי תחשוב במקום smsים שיגידו למיקרופון "אני רוצה לקצת את הכתובת.." וזה יקצר אותה ![]() חחח.. אני מתכוון שיהיה קצת עניין, שלא ישעמם. |
![]() |
# 16 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מה גם שהאתר פרוץ בצורה נוראה ביותר!
בקלות ובלי שום מעמץ נכנסי לחשבונות של המשתמשים באתר, וללא שום בעיה יוכולתי לשנות להם את כל הפרטים. ולפי מה ששמתי לב, כל התיכנותים של אותו אדם שאתם קונים ממנו פרוצים ביותר, כמו התחרות אתרים הזאת שלכם(התחרות אתרים עם ה SMS). הייתי ממליץ לאבטח את האתר כמה שיותר טוב, כי עכשיו זה לא פריצה לחשבון של משהו שקיבל משהו בחינם, אלא פריצה לחשבון שמישהו שילם עליו, וזה כבר משהו ברמה שאסור שיקרה. כאשר משתמש משלם על משהו אתם צרכים להגן לו עליו כמה שיותר, ולא שכל בנאדם שיודע קצת SQL יוכל לפרוץ לחשבון שלו. מה גם שבקלות הייתי יכול למחוק את כל המסד נתונים של האתר, ומישם כבר יותר קשה לחזור. |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
ד"א עידן אולי כדאי שתספר לכולם שהאתר הזה הוא בכלל של אחד בשם שלומי ?
( אני חושב שפעם קיבלתי ממנו פנייה לעיצוב...) |
![]() |
# 18 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
והחשבון הראשון שרשום במערכת הוא של שלומי, כי הוא זה שפרצתי לחשבון שלו(אל תדאג לא שינתי כלום, רק בדקתי רמת אבטחה). |
|
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]()
# 20 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|