|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים אנשים ל-SportIL, אתר ספורט חדש שעולה בקרוב
Http://www.Sportil.net
האתר יעלה בימים הקרובים, יש כבר עיצוב ושי מהפורום (meshuga) מתכנת אותו . האתר בניהול של שתינו ... האתר יעלה בהתחלה כאתר מונדיאל, ואחרי המונדיאל ימשיך כאתר ספורט רגיל . דרושים אנשים שיהיו בצוות פחות או יותר בהתנדבות (יהיו כל מיני דברים פה ושם כמו אחסון, אבל אין תמורה ממש) . אז דרושים : א. אנשים שיכתבו כתבות בעצמם, הם יכולים על מה שבא להם (בינתיים האתר יתמקד יותר על המונדיאל, אבל יהיה אפשר לרשום כתבות על כמה אתם שונאים את רון קופמן או מה אתם חושבים על גאידמק) - יקבלו יותר פרסום באתר ... ב. אנשים שיעדכנו מהאתרים השונים (One Sport5 וכו') ... ג. מעדכני טבלאות - הבתים של המונדיאל, ואחרי זה הטבלאות השונות . (יקבלו גישה מיוחדת - לא דרך HTML) ד. אנשים שיכולים להשיג שידורים למונדיאל מהאתרים / התוכנות השונות . אז מי שרוצה - שיגיב כאן וכבר יצרו איתו קשר ... תודה !! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
צור איתי קשר אני ממש רציני בקשר לזה ולא רוצה שום תמורה...
אני פעם רציתי ליבנות אתר כזה היה לי רעיון והכל ניסיתה אבל לא הצליח לי... צור איתי קשר בבקשה יש לי הרבה הצעות בישבילך לזה ואני ממש רוצה להיות בצוות... פרטים: אייסי 325319256 מסנג'ר shafadov11@hotmail.co.il אנא צור קשר אני מחכה לך... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אין לי בעיה לעדכן טבלאות..
עם אתה רוצה מסנג'ר בחתימה
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|