|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הכל יחסי, אתה יודע מה המצב הכלכלי שלו שאתה מדבר? לא שאני רומז שהוא עני, אבל זה לא משנה... בוא נגיד שאין לו הרבה כסף, 40 שקל זה הרבה בשבילו, הכל יחסי. אם לך זה קצת אז לו זה הרבה. ואם הוא לקח לו דומיין למה שהוא לא יקח עוד פעם? אז הוא התריע. והוא יכול לקחת עוד דברים.... בקיצור אני מציע לך להירגע, גם אם זה רק 40 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אלון הנך צודק,
אך אם תשים לב לשאר פני הדברים הלא חלק מדבריי נועדו שכאשר בא אדם חדש לפורום והוא יחפש ביקורות על חברה כלשהי על מנת לא ליפול בפח הוא יימצא, הנעילה יכולה להיות מוצדקת אך אינני חושב שאם תמחקו או תעבירו למחסן יהיה זה בצדק. בכבוד רב, תומר |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Member
|
ציטוט:
ובאמת המנהלים כאן (הרוב) ממש לא צרכים להיות מנהלים סתם פוזות עושים... |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
האשכול שהביאו פה היה באמת משעמם לא הצלחתי לקרוא עד הסוף את ההודעה הראשונה :qqb009:
כעת אני מנסה להבין את המטרה של האשכול הזה , אני אשמח אם כבודו פותח האשכול יסביר לי מה מטרתו :qqb010: |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הלא מה ייצא מההודעה הזו?? מההודעה שמראה בשיחה שמתן אמר שהוא יגנוב לי את הדומיין עליו שילמתי לו??? מה שייצא זה שאף אחד לא יקנה ממנו דומיין כי יבין שמדובר באדם לא אמין. עכשיו האם לאדם שרוצה לקנות דומיין יעזור לדעת שבOXSERV עובדים עליך? כן זה יעזור כי מי יודע אולי הוא יקנה בOXSERV. לכן מטרת האשכול לראות את מידת האמינות שלו. אני מבין שאתם לא מבינים את העניין כי אתה בSITEAM שאסף וכולם שם אלופים ונחמדים ועוזרים ולא חושבים אפילו קצת על לרמות, אבל הנה תפסנו רמאי וחשוב להראות את זה לשאר. תודה, תומר. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
נעילת נושא , זה הדבר הכי מעצבן שיש בפורומים והדבר הכי מרגיז בעולם שאתה רוצה לדבר על משהו ונועלים לך את הנושא ככה בלי סיבה כאילו אתה מרגיש שמישהו מתנכל בך
אבל תחשבו לרגע שאתם מנהלים פורום ובפורום יש אנשים שרושמים תגובות שלא מוצאי חן בעיני אנשים אחרים הם מתרגזים ואתה ישר נועל את האשכול על מנת למנוע בלאגן .. ריב בין 2 אנשים בפורום סוחף עימו המון אנשים לריב הזה וזה יהיה כמו סכסוך חמולות בפורום אצלי למזלי זה לא ככה בגלל זה כל נושא עם קללה או משהו שלא קשור אני רושם הודעה בצורה יפה שזה לא מתאים והנושא ננעל וסיבה גם ... אז בקיצור אחי אל תתעצבן על זה שסוגרים לך תנושא אני יודע זה תמיד מעצבן ועוד יותר שנותנים לך חסימה מהפורום ...
# 17 |
חבר וותיק
|
יש פה משתמשים שלא היו בפורום הישן וסתם ככה אומרים שחלק מהמנהלים לא צריכים ליהיות מנהלים.
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
![]() הבנו שחלקכם לא מרוצים מהיותי מנהל בפורום ביקורת חברות? כל אחד והדעה שלו, חוץ מזה שמסר האשכול הועבר(ויותר מזה) האשכול עצמו נהפך לריב ולא ביקורת, אנא קרא חוקים:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|