|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אבל זה מה שקורה שמנסים להוציא את הגיבוי ממקום אחר לגמרי.
גיא מנוע מלתת את הגיבוי זה לא העבודה שלו לעשות זאת אז כאשר אתם פונים אליו ומנסים להוציא ממנו את הגיבוי והוא לא נותן לכם אתם הופכים אותו לאשם בדבר שהוא לא. אז מלכתחילה לא הייתם פונים אל גיא. |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מבין את עמדתו של גיא אך עדיין אני אומר שאותו אדם הגיע ונתן אישור אך גיא כבר נעלם . לאחר קבלת האישור יש לגיא אפשרות להביא את הגיבויי לא כך ? |
|
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כמה שילמת?
הנפיקו לך חשבונית? החברה רשומה בכלל? לא היה לי כוח ממש לקרוא את כל ההודעות .. הוא ניתק קשר מאז? לא הצלחת לתפוס אותו0? בקשר לעניין העבודה כתומך , אל תשתמש בזה כאילו זה משהו שיעזור לך , זה לא משנה .בקשר המחיקה ללא התראה , באמת לא בסדר , אבל ככה זה , אתה צריך לדעת פעם הבאה לעבוד אצל מישהו אמין ורציני. חוץ מזה , למדת לקח שכולם לומדים בשלב מסויים , לא קונים מ"החברות" הקטנות האלה ... Last edited by meshuga; 04-06-06 at 16:59.. |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זה כל העניין, גיבוי אני מביא אך ורק לאחר קבלת טלפון מהאיש שקנה במצב כזה רגיש - העביר את הכספים כפי ש meshuga אמר. אגב, במסנג'ר את ה"אישור" קיבלתי מחסן (הוא מנהל אך הוא לא שילם ישירות אלא שותף שלו), לחסן יש גישה לקבצים, למה שלא יכנס ל files - >user_backups ויקח גיבוי? חשוב שנית לפני שאתה תוקף אותי ואת העסק שלי. כן, הרגשתי ממך - מאור, נימת תקיפה ונסיון בהכפשה של העסק שלי. במידה וזה היה הנסיון שלך - מצטער, זה לא עובד במידה ולא, אני מקבל את התנצלותך (ראיתי פה באיזו הודעה שלך משהו בסגנון). אני מחשיב עצמי לאדם הגון ופועל כשורה, יש מתנגד למשהו שעשיתי והיה פועל אחרת - נתינת גיבוי ישירות עם הבקשה? (פותח האשכול ומאור אבקש לא לענות על שאלה זו), תודה. המשך יום נעים ושבוע טוב.
|
|