|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
חברה מעולה, מנהל נהדר ומתחשב, בן אדם זהב.
עוזר בכל, תמיכה מעולה, לך על זה, לא תפסיד. חברה אחת הטובות היום בשוק ההוסטינג (מבחינת מקצועיות). |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
נחזור לנושא - ישראל סרב
פשוט נהדרים, בתור עסק אני אומר לך רמת שירות, ואיכות גבוהה מאוד. מומלץ מאוד בין המספקי אחסון הטובים שיש. ולסיכום, אני ממליץ שתרכוש חשבון אחסון כמה שיותר מהר.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא הוצאת דיבה, הכול אמיתי יש הוכחות. אני אשמח אם תתבע אותי ככה אני לא אצטרך ללכת לתבוע אותך. בשמחה. |
|
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה לכולם על הביקורת הטובה , שמח שאתם נהנים מהשירותים שלי. |
|
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
ד"א למי שיש עו"ד זה לי ולמי שאין זה לך.
למי שיהיה צריך לשאת בתוצאות זה אתה מי שלא זה אני. רימית אותי, בבית הדין תקבל מה שמגיע לך. עוד אזהרה שאני נותן ואני תמיד מתייחס אליה ברצינות אל תנסה. |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא רוצה שום דבר בעניין. מתן אל תגיב זה לא עניינך! רוצה תתבע על תרשום את זה פה! דבר איתי באיסי. תודה. |
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח על מה כבר תתבע אותי? איזה אנשים יש בעולם הזה.. |
|
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"השופט אני רימיתי אותו והוא מפרסם את זה מה אסור לי לרמות?" חהחהחה אלון מזרחי החדש =\ חעחעחע=] אני כבר יותר פוחד שהוא יבוא וירצח אותי מאשר זה שהוא יעשה לי משהו משפטי חחח |
|
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
קניתי ממנו ריסיילר לפני כמה ימים , ואין לי מילים , השרת ממש מהיר , הפאנל ממש נוח.
ממליץ בחום. תודה.
|