|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
מספר שאלות בקשר לווינדוס-אודה למי שיעזור.
שלום.
רציתי לשואל כמה שאלות בקשר לווינדוס. השאלה הראשונה-אם יש לי גירסה ישנה של ווינדוס xp pro(הגירסה ישנה וחלק מדברים אין בא אפילו) ואני מתקין אליה את החבילת תוספות(סרביס פאק) זה אמור לשדרג את הגירסה ולתת לה את כל האפשרויות שיש בווינדוס הרגיל? השאלה השניה היא- מה ההבדל בין פרופשוניל ל-Microsoft Windows XP Lite 2006. אודה למי שיעזור. תודה מראש.
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מה זה XP Lite 06 , אפשר לינק באתר של Microsoft ?
![]() |
# 3 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני ישלח לך לינק אליו בפרטי(לא ראיתי אותו באתר של מיקרוסופט).
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בגרסא "הישנה" יש את כל מערכת ההפעלה מלבד עידכוני אבטחה וחבילות עדכון SP1,2 אחרי עדכון תקבל מערכת הפעלה זהה,
שתכלול אפילו את "מרכז האבטחה" של מיקרו$ופט שזהו השינוי העיקרי ב-SP2. בקשר לשאלה השניה: הLITE היא מערכת הפעלה בגרסאת HOME אך עם מספר פיצ'רים עבור הביצועים של פרו. בעיקרון היא HOME רגילה שהתקינו עליה HACK, PACH, או אולי קראק אז אל תחפש אותה במיקרו$ופט כי היא לא שם... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מיקרוסופט ולהתעדכן, כמו כן בחבילת האבטחה SP2, אין כול אבדל בין הXP PRO שלך לבין החבילה האחרונה שיצאה. כמובן חוץ מעדכוני אבטחה שבאים מוכנים אין שום אבדל. אבל בשביל זה קיים האתר שלהם, תתעדכן.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|