|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אוברסלייג? עושים או לא עושים? | |||
כן, אני עושה בשרת או בריסלר אוברסלייג |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 27.78% |
לא, אני לא עושה אוברסלייג |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 72.22% |
מצביעים: 18. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אני גם חושב שמי שענה כאן שהוא לא עושה אוברסלינג (חוץ מדניאל אולי
![]() כולם עושים אוברסלינג, ואני לא רואה שום דבר פסול בזה כל עוד בעל השרת דואג לא לתקוע לקוחות קיימים. אין ברירה אלא לעשות אוברסלינג. בואו נניח שיש דיסק של 80GB, והחלטתם למכור רק חבילות של 500MB, כלומר תיאורטית 160 לקוחות גומרים לכם את המקום. בלי קשר אם טוב לארח כל כך הרבה לקוחות על שרת אחד, מי באמת ידאג לקנות עוד שרת או עוד דיסק עם יהיו לו 140 לקוחות על השרת, אפילו אם לא כולם מנצלים את כל השטח שמגיע להם? |
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
כן, ולא מכחיש.
אני עושה אוברסליינג רק במטרה לעזור ולשפר את שירותי כלפי הלקוח. אם נגמר המקום? לא בעיה, מוסיפים עוד הארדיסק על אחריותי ![]() המשך יום נעים וסוף שבוע טוב.
# 13 |
הוסטסניון
|
כפי שדניאל אמר גם אני באותה דיעה עושה אבל לא מכחיש .
למה ? כי אני יודע שבמידה ויקרה מצב שייגמר לי המקום בשרת (מה שלא אפשרי כמעט) אני יוסיף אליו פשוט עוד הארדיסק נוסף אפילו גדול יותר . עם המחירים של השוק של היום אין מצב שלא לעשות אובר סיילינג - זה פשוט בלתי אפשרי . גם כן מי שאומר שהוא לא עושה אז או שהוא ריסיילר או שהוא משקר או שפשוט הלקוחות שלו לא תופסים לו את המקום שיש לו על ההארדיסק (אין לו לקוחות בגודל של ההארדיסק שלו) . לי אישית אין עדיין לקוחות בגודל שיגיע להארדיסק שלי אבל גם כשיגיע אני יעשה עד שאני רואה שנשארו 10 ג'יגה פנויים ומוסיף עוד הארדיסק - בעיה ? לא . אז נכון לעכשיו אני לא עושה בגלל שאין לי לקוחות בסדר גודל של ההארדיסק שלי אבל כאשר יהיו לי אני כן יעשה ואני בטוח בזה . |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
כמו בדוגמא שנתתי: דיסק של 80GB וחבילות של 500MB כל אחת. אם מכרת ל-161 לקוחות איחסון, עשית אוברסלינג, אפילו אם השטח המנוצל בפועל הוא רק 1GB |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() השאלה היותר מעניינת לדעתי אם השרת באמת יכול להחזיק 160 לקוחות ..
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה מה שהתכוונתי אני בכלל לא ממלא את השרת אבל מה זה קשור עכשיו ? אני התכוונתי שעדיין לא מכרתי חבילות שמגיעות ל80 ג'יגה . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|