|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
צריך מערכת תחרות אתרים!!!...יש תמורה טובה...
שלום לכם פורום הוסטס!!!
אני צריך מערכת תחרות אתרים php כולל פאנל ניהול ועם אפשר גם עיצוב שבה ביחד עם התחרות... אני רוצה ליפתוח תחרות אתרים ואני רוצה ליקנות דומיין ישראלי ורציני בקשר לזה!!! טוב אז התמורה שאני יכול להביא היא: מערכת פורטל כולל פאנל ניהול ועיצוב יפה + מערכת דשים יפה כולל פאנל ניהול עם חסימת ip והכל + מערכת החלפת באנרים כולל פאנל ניהול מעוצב יפה ואפשרויות רבות עם עיצוב יפה + עיצוב הוסטינג יפה + איחסון 250 מגה ו25 ג'יגה תעבורה... טוב אז אם לא הבנתם אני מוכן לתת את כל זה בשביל המערכת תחרות אתרים!!! מי שמעוניין ורציני שייצור קשר איתי... פרטים ליצירת קשר: אייסי 325319256 מסנג'ר shafadov11@hotmail.co.il תודה ושבוע טוב לכל פורום הוסטס... מאת פיני שפדוב... ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
פיני לא היה לך תחרות אתרים?
בכל מקרה, יש לי אפשרות להביא לך בפרטי מערכת תחרות אתרים בחינם אני לפחות פועל על זה ומרוצה ממש. בכל מצב, שיהיה המון בהצלחה גבר בחור נפלא הבן אדם!
# 7 |
Permanently Banned
|
חח פיני,
אמרתי לך תוציא 290 ש"ח קבל את המערכת. וד"א כמו שאתה יודע בזמנים שהייתי עסוק, סגרתי את כול חורי האבטחה במערכת ותיקנתי את כול הבאגים. ובקיצור עשיתי אותה מקצועית לגמרי. ואתה ראיתה את המערכת את הפאנל ואת האפשרויות שבו. יותר נכון הייתה השותף שלי! כמו שאמרתי לך במסן, תבקש מהורים 290 ש"ח תקבל את המערכת. ותאמין לי, אחרי שתקנה את המערכת אני יוסיף אפשרויות שתרצא שיהייה במערכת ( למרות שיש מלא :P ). אבל עדיין תחשוב טוב טוב, ואני מבטיח לך שתצא מרוצה מכול הקניה הזו. ואגב.. הפורטל, המערכת ד"שים, מערכת החלפת באנרים, אף אחד לא יהייה מעוניין בהחלפה עם מערכת תחרות אתרים שעולה בסביבות ה 900 ש"ח וגם העיצוב של הפורטל חינמי, והמערכת לא ממש שייכת לך כמו שראיתי. והד"ש אממ.. לכולם ש אותה ואופשר להשיג בחינם. וגם החלפת באנרים. אז זה בנתיים לא ממש חשוב לי כרגע. ועוד פעם אני אומר, תקנה מימני תצא מרוצה. כי בחינם בחיים לא תשיג כלום. Last edited by moshe; 16-06-06 at 20:52.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם תחרות אתרים אני יכול להוריד חינם, וברהרבה יותר טובה משלך אז בלי הרבה דיברים |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
פיני שלח פרטי תקבל את האתר למראות שזה חינמי תאמין לי שזה ממש נפלא.
וגם המנהל של האתר בן אדם זהב.
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
משה אותי לא עשו באצבע אמרתה שאורי קנה ממך את המערכת והוא לא ישקר עליי בחיים והוא לא קנה... אתה ילד שקרן משה פשוט שקרן אתה רק רוצה כסף וחולם על כסף וכסף זה החיים שלך פשוט אתה חיי על זה!!! אוליי מספיק כבר???...אוליי תחשוב על דברים אחרים???...כמו להיתנדב למשהוא או להביא משהוא או לעשות משהוא לאנשים שצריכים עזרה... אז זהוא אני אמרתי את שלי לגביך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|