|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה לדעתכם יהיה שימושי יותר למתכנת חדש ללמוד | |||
PHP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 80.43% |
ASP |
3 | 6.52% |
ASP.NET |
6 | 13.04% |
מצביעים: 46. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |||||||
Fatal Error
|
ציטוט:
מיקרוסופט לא הפסיקה את התמיכה ב ASP (עובדה ש MSDN עדיין מלא בהסברים ודוגמאות קוד עליה), פשוט ASP לא בפיתוח יותר והגיעה המחליפה החדשה שלה - דוט נט. לעומת זאת ב PHP, הגרסאות רק ממשיכות קדימה. רק באחרונה נוסף לה OOP בגרסא 5, למה חיכו כל המפתחים שלה?? ואגב, אפע"פ שהיא השתחררה (PHP 5) לפני שנה - שנה וחצי, מעטים השרתים בארץ ובעולם שתומכים בה (שרתי איחסון), ככה שקוד פתוח קוד פתוח, אבל אף אחד לא ממהר לעדכן. מעניין למה.. ציטוט:
דוט נט יכולה לרוץ ב vb.net, c# או כל שפה שתומכת ב CLR, משמע שאתה יכול לבחור את הסיינטקס הנוח לך (בין אם אתה אוהב יותר C או בין אם אתה אוהב יותר VB). ב ASP אתה גם יכול לתכנת JS או VBS (שוב - סיינטקס שמזכיר C או סיינטקס שמזכיר VB). הזכרתי כבר את התמיכה של .net במחלקות של windows גם?? ציטוט:
ובנוגע לעדיפות שרת windows - תלוי מה המטרה, ככל הייתי לקוח גם שרת linux שישמש mirror בין האינטראנט לאינטרנט. ציטוט:
IIS מגיע כחלק אינטגרלי במערכות NT (כלומר: win xp, win 2k, win2k3) ואין צורך לשלם עליו תשלום נוסף פרט לעלות רישיון מערכת ההפעלה. MSSQL הוא אחד המסדים החזקים ביותר בשוק. הוא לא מסד שדומה ל mySQL או ל access ביכולות שלו ואני יכול לספר לך על האפשרויות מפה ועד הודעה חדשה. רובכם כאן עובדים עם MySQL באפליקציות פשוטות יחסית. אתם לא נדרשים ל JOINים, שאילתות מקוננות, טריגרים וכו'. נפח המסד הוא גם מזערי לעומת MSSQL שיכול לעמוד בג'יגות בקלות. אני בספק אם PHP יכולה לתקשר עם MSSQL בצורה טובה כמו ש ASP ודוט נט יכולות. (בסדר, אז תזכיר את אוראקל ואני אזכיר את המחיר האסטרונומי שלה יחסית ל MSSQL. אתה תזכיר את oracle 10g החינמית? אני אזכיר לך את mssql 2005 אקספרס החינמית). כבר הזכרתי שב ms-sql 2005 אפשר לכתוב בדוט נט???? ציטוט:
ציטוט:
תפוז מתוכנת ב ASP ובחלקים מסויימים בדוט נט. אז איפה בדיוק PHP נכנס לסיפור? המממממ ציטוט:
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראו
אנשים חושבים שASP היא השפה המקצועית כי בשביל לעבוד איתה צריך מערכת הפעלה בתשלום ומאיזו סיבה אנשים חושבים שמה שבתשלום שווה יותר לדעתי, זה לא נכון לחשוב ככה אז מה אם ASP יקר יותר, זה לא אומר שזה מקצועי יותר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|