|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דבר ראשון על תשקר, נכון רציתי לעשות החלפות. אבל אני שלחתי לך, ואתה שלחתה לי במקום המערכת שלחתה לי 2 קבצי פלאש! ואז עצרתי את השליחה. נראה לך אני טמבל? אני עוד אחד שתעבוד עליו? אז טעיתה. אני לא אחד מהם. וכן ילד אחד בשם אורי באמת קנה מימני, אני ממש לא יודע על איזה אורי אתה חושב שקנה אבל אני בטוח שלא זה שמכרתי לו. וואלה? כן כסף זה הכול בשבילי החיים שלי.. עם לא כסף איך הייתי חי? איך הייתי אוכל? איך הייתי גר ויושב כאן ומדבר? וד"א עם לא כסף, מי מהרציניים היה פותח "חברה" ומוכר שירותי איחסון רדיו וכד'.. תחשוב קצת לפני שאתה מדבר. ומה הכי לא אהבתי בכתיבה שלך, ציטוט:
אני גם רוצה להרוויח את הלחם שלי בעבודה שאני עושה. כמו שאבא שלך מרוויח וכמו שאימא שלך וכמו כול שאר המבוגרים והילדים שכאן. ומחוץ לאינרטנט. אף אחד לא מביא בחינם, את מה שהוא עשה חודשים ימים ולילות. וישב עליו הרבה מאוד זמן. ובנינו? אני לא מכיר אותך מהיום ולא מאתמול, אתה אף פעם לא מביא לאף אחד משהו בחינם. ועם כן אז בתמורה. אז למה שאני או אחרים יביאו עם לא בראש שלנו להביא? אז תחשוב טוב טוב, אני ולא אף אחד שלא רוצה להביא לך או כנ"ל לאחרים כלום עם לא בא לנו. |
||
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
תיראה משה...
אני רוצה שתגיד לי מי המשתמש "אורי" שקנה ממך את המערכת... הנה אתה אומר כסף זה החיים שלך משה תילמד כסף זה לא הכל בחיים... ואני עזרתי להרבה מאוד אנשים אני לא כמוך אני אוהב לעזור אם אני יביא את כל מי שעזרתי להם האשכול פה יתפוצץ!!! אז תיראה משה אל תחשוב רק על כסף כל החיים זאת הצעה שלי כסף זה לא הכל בחיים!!! |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
טוב אז ככה,
משה, אין לי ממש מושג מי אתה, אבל אתמול פיני ניגש אלי לאייסקיו ושאל אותי האם הדבר הזה הוא נכון : moshe - מערכת תחרות אתרים למכירה! אומר/ת: Oribest קנה מימני את המערכת הוא שלח אתמול תכסף ועכשיו הגיע ------------------------------ ואני יכול לומר לך דבר אחד, בחיים שלי לא קניתי מערכת של תחרות אתרים ובטח לא מבן אדם שקוראים לו משה. ברגע שאתה רושם Oribest קנה ממני, זה אומר שאתה כבר מכניס את שמי ל"בין לקוחותיך". אחרי דבר כזה אני מעדיף שלא להגיב אבל אין ברירה, אנשים צריכים לדעת שאתה לא אמין. שיהיה לך המשך יום נעים, אם את השורה הזאת: Oribest קנה מימני את המערכת הוא שלח אתמול תכסף ועכשיו הגיע לא רשמת, אני יערוך את הודעתי, אבל פיני אמר לי שיש לו גם היסטוריה. בכל מקרה, שיהיה לך המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
כמו כן אמרתי שיש לי היסטוריה של השיחה וצילמתי מסך...
הנה התמונה: http://img205.imageshack.us/img205/6503/fsdfafa5us.jpg נו משה מה יש לך להגיד עכשיו??? |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שאתה שקרן מסריח. אתה עורך שיחות כמו ילד משועמם. ומאיים עלי באיסיקיו שעם אני לא יביא לך את המערכת תביא עלי ביקורות רעות בהוסטס! וכמובן כמו שאמרתי.. זה לא נותן לי פרס עם תביא לי טובות או רעות, זה ממש לא מזיז לי את ה***! ואורי, זה בכלל לא נכון. הוא עורך שיחות של אחרים, ושולח אותם למישהו שעולה לו בראש. ויודע למה דווקה לך? כי אמרתי שיש לי לקוח בשם אורי. והוא פנה עליך ואמר לך ככה וככה.. וכול זה היה סתמי. ופיני רוצה להוציא אותי פה בשם רע. אבל הוא לא יצליח, כי הוא השתמש בך נגדי בכוונה. הוא ערך שיחות, דווקה לכוון שלך. כי הוא מכיר אחד בשם אורי, ובמקרה זה אתה! וגם במקרה אתה רשום בהוסטס, ככה הוא יוכל להשתמש בך נגדי פה באשכול. ועוד משהו אורי, אני פעם ראשונה פוגש אותך וזה פה עכשיו באשכול הזה. ופיני תסביר לי איך הגעתי על בנאדם שאני לא מכיר בכלל? Last edited by moshe; 17-06-06 at 19:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואני יודע טוב מי אתה, ואני מאמין שהוא לא סתם עורך הודעות אתה באמת שקרן ואוהב כסף, ואוהב לעבוד על אנשים, מה חשבת שאני לא מכיר אותך ? אז בלי חרטוטים... |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
בוא אני יעשה לך את החיים טיפה יותר קלים:
www.freetopsite.co.il קנה את גראסת הפרו מניסיון אלמוג מתכנת נהדר הוא מוסיף מלא דברים כל הזמן והגרסא באמת נהדרת! חוצ"מ המחיר כל כך נמוך שבאמת.... ובמידה ואין לך תקציב של 15 ש"ח ואתה ממש בפשיטת רגל אז יש אפשרות לתחרות בסיסית בחינם! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|