|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
GlobalP - מתכנתים ומעצבים
שלום לכל גולשי הוסט,
שמי גיל ואני נציג של GlobalP מעצבים ומתכנתים. נפתחנו לא מזמן על השם Ghost וחשוב שאנחנו חברת אחסון, אז החלטנו לשנות את השם. בקרוב מאוד תוכלו לצפות בהמלצות עלינו בפורום ביקורות והמלצות ברשות החברה 2 מעצבים ושני מתכנתים, שישמחו לעשות לכם את העבודה. פירוש השם GlobalP הוא Global Programming קצת עלינו לא מזמן התחלנו לעבוד ואנו מרוצים מההתקדמות, בכל יום פונים אלינו לפחות שני אנשים חדשים שצריכים שירות כלשהו, אם זה תכנות או אחסון. היה לנו אתר אך בגלל שינוי השם החלטנו להוריד אותו ולהעלות משהו חדש. כרגע הוא בבניה וממש בקרוב הוא יעלה. מחירים יעידו אנשים שפנו אלינו שאנחנו גמישים מאוד במחירים. לדוג'. היום פנה אלינו איש אחד שנבנה לו מערכת כלשהי. היה לנו מחיר התחלתי של 50 שקלים. אך הוא ביקש שנוריד במחיר, ואמרנו לו שלכבוד הפתיחה המחודשת נוריד לו ל30 שקלים. וכך נעשה. זמן כבר מיום ההזמנה אנחנו מתחילים לעבוד על מה שהוזמן, ובכך מסיימים תוך פחות משבוע עבודה, וכבר יכולים להתפנות לעבודה הבאה. יצירת קשר תוכלו ליצור קשר בדרכים הבאות: גיל ברגר: ICQ# 307825240 MSN Messenger: berger.gil@gmail.com eMail: berggil@gmail.com השאר יהיו זמינים בהקדם. |
![]() |
# 3 | |||
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
קח את הנימה של ההערות שלי בהומור, אך את התוכן בשיא הרצינות (חוץ מההערה על רוח הרפאים - הייתי פשוט חייב). תארגן את כל מה שצריך - אתר, דרכי יצירת קשר, פורטפוליו (לפי מה שאתה כותב, תוך חודש תוכלו להראות לנו כאן בסביבות ה-50 לקוחות) ואז תחזור ותפרסם בפורום הצעות ובקשות שונות או בהכרזות ותמיכה... בהצלחה |
|||
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
אם אתם כל כך גמישים והמחירים שלכם מאוד נמוכים אז אני יוכל לקבל מערכת ניהול תוכן בשלושים שקלים?
מזה המחיר הזה?
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתה גורם לעצמך להישמע לא רציני מזה שוק איך מ-50 ש"ח הורדת ל-30 ש"ח אם כבר היה איזה מבצע או משהו אבל סתם ילד שבא ואין לו 50 ש"ח כי אבא לא הביא לו את הדמי כיס ויש לו רק 30 ש"ח אז אתה מוריד לו את המחיר מה זה השטויות האלה?
אני מבקש סליחה אם פגעתי בך זאת לא כוונתי אני רק מנסה לעזור |
![]() |
# 9 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אוקי נתחיל בזה שאני גם שם בצוות.
עכשיו זה היה משהו פשוט מאוד! ואז מה שהמחירים כאלה נמוכים? אנחנו פשוט רוצים על ההתחלה לתת בזול (מאוד). עד עכשיו השגנו 6 לקוחות אבל סיימנו רק עם אחד. מאחר ואנחנו ממש רק התחלנו אז אנחנו לא מצפים ממכם ישר להכיר בנו כחברה טובה וזה. גיל (פותח האשכול) מחר הולך לרשום אותנו כרשומים כחוק. תודה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|