|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
העיקר שאמרתי את מה שהיה לי להגיד במקום לשמור בבטן ולא להוציא החוצה. אני מזהיר פה את האנשים. שלא יחזרו על הטעיות שלהם. |
|
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא השתמש בשירות של עידן צרור שבעצם איך נאמר "דפק" אותו ? אז כן הוא נדפק ולדבריו של עידן צרור באשכול הענק שהיה שם הוא החזיר את הכסף של כולם חזרה . בהצלחה תאי נשמה . |
|
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עם אני ישתמש ויסמוך על תאי שוב. ואני ישלח ישתמש בהכול ויגיע לסכום מסויים. ואחרי זה אם תאי ידפוק אותי.. אתה תהייה אחראי לזה? עם כן אז אני ישתמש ויבדוק את זה. עם באמת אתה חושב שתאי כזה, תתחייב למה שאמרתי. |
|
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נ.ב אם - מילת שאלה עם - ביחד (עם מישהו) |
|
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
יש לי לא מעט הערות!
משה- אני לא אמרתי לך שככה אני רוצה, ולא אמרתי שאין כסף. אני אמרתי לך מפורשות את מה שקרה, וגם הוספתי שלפי עידן צרור, הכסף שלך חזר. ואין טעם שמאור יתחייב לך על כלום, מכיוון ולפי מה שהבנתי אתה מוכר שירים בלי זכויות יוצרים, ותחרות אתרים שלא שלך, אז אני בוחר שלא לתת לך את השירות. crisis- יש בדיוק עוד אחד שלא קיבל את מה שהוא היה אמור לקבל, וגם לא הסברתי הכל. אורי- אני אשמח לעבוד איתך. אני אצור קשר כשתחזור ותתחבר למסן. מאור-תודה על התמיכה. אלמוג- כן זה חוקי לגמרי, זה נקרא "מנהלים חיצוניים", טכנית אני מספק את השירות הנ"ל, נותן לאדם אחר אפשרות צפייה בתכנים וטיפול בשירות לקוחות, ואחר כך בינינו אני משלם לו. זה הכל. |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אל תפלו בפח אל תתעסקו איתו ולא אם עידן צרור!
עידן צרור גם עבד עלי עיצבתי לו 3 עיצובים והוא ישתמש רק ב2 והשלישי הוא קיבל PSD שלו והוא לא רצה לשלם אמרתי לו תשלים לפחות 150 ש"ח הוא לא רצה הוא שיחק בהתחלה משחקים אם הכסף שלח אותי לאחד בשם רועי שהוא טען שזה אח שלו בקיצור עד היום לא ראיתי את הכסף וכבר עברו בערך 4 חודשים לא נורא אני לא מתרגש מזה כפרת אבונות שיהיה בריא בדרך שלו. רק באתי להודיע לכם שלא תיפלו אצלהם בפח אלה חבורת רמאים. רק תבינו משפט אחד: כסף שחור=כסף מהיר שהולך גם מהר! למי שלא הבין הכוונה המילה "כסף שחור" פרושה כסף שלא בא בדרך הישרה (רמאות). מקוה שתבינו ותיזהרו ושביום מן הימים הם יבינו איך באמת עושים עסקים. להתראות. אלירן! |
![]() |
# 20 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|