|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בקיצור מה אתם רבים? אני רוצה לראות פה אחד שמוכן לשלם ליאיר מעל 1000 שקל אוקי?
אין אף אחד כזה פה, וטוב שהוא אמר שקהל היעד שלו זה לא אנשים פרטיים אלה תאגידים וחברות גדולות שמוכנות לשלם על כל דבר או במילים אחרות אנשים שלא מבינים כלום. ככה שאל תקפצו פה. אין פה אחד שמסוגל לממן פרוייקט של אלפי שקלים או אפילו עשרות אלפי שקלים. פרט ל2-3 אנשים, אז אל תשחקו אותה פה מבינים גדולים.
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני חייב לציין שיאיר מומלץ על ידי..
הוא תחזק לי את כל 20 השרתים בערך שהיו לי בארון... פיזית ותיכנותית
# 24 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
# 25 |
חבר וותיק
|
בהצלחה יאירוש :O
ואל תתנפח מהכסף הא ![]() |
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
שאלה לי אלייך ..
למה שחברה גדולה שהיא בעצם תאגיד תלך אלייך ולא אל אחד שיש לו תואר בנושא ? יש לך בעצם תואר בלינוקס בכלל שאתה כל כך מתפאר מהעובדה שאתה מתחזק שרתים לחברות גדולות ? ההודעה הזו רק מחזקת את ההשתחצנות שלך על הלקוחות ובאה להראות "תראו אותי אני גבר , יש לי כסף ואני לא צריך אתכם , הלקוחות הפרטיים הקטנים והאומללים" . אני לא בא לתקוף אותך או משהו בסגנון , חס וחלילה , אבל אתה צריך לדעת איך להציג את הדברים . פה אתה מציג אותם כאילו אתה מתפאר בזה שאתה עובד עם חברות גדולות ואתה מתפאר שיש לך 4 או 6 או 8 או מי יודע כמה ספרות בחשבון הבנק (ויש לי אלרגיה לשחצנים). בוא תענה לי על השאלה העיקרית הזו - למה שיבואו אלייך ולא אל אנשים שלמדו בטכניון (כמו SPD למשל) ושלמדו לינוקס כתואר ומצטיינים בו מא' ועת ת' ? היום אתה נמדד לפי תואר. . ולא לפי שום דבר אחר .. |
![]() |
# 27 | |
|
ציטוט:
פירסמתי את ההצהרה הזאת כי פשוט נמאס לי לסרב לאנשים על בסיס שבועי. אני לא משתחצן, אני אדם - עסק - שעובד על פי העקרונות שלו. חסרים עסקים וחברות בשוק שמספקים שירותים רק לחברות ותאגידים? התשובה פשוטה לשאלה האחרונה, הלקוחות שלי מגיעים אלי דרך לקוחות אחרים, דרך המשפחה, דרך אנשים בכירים שממליצים עלי. לא שוכרים אותי כ"עובד" או "שכיר" אלה כעסק עם שירות, כשאתה עסק אתה כמעט ולא נתקל בבקשות של תעודות ותארים (זה כביכול מובן מאליו). וכמו שאמרתי בהצהרה אני לא מייצג כאן יותר את novelHOSTING רק את עצמי. אני רק יכול לאחל לך לצאת מהקופסא של "הוסטס" ולהבין שיש שוק רחב וגמיש גם מחוץ לעולם הווירטואלי שרוצה תוצאות והמלצות, לא יותר מזה.
![]() Last edited by yaiRy; 11-07-06 at 20:47.. |
|
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
יאיר אני מקבל את מה שאתה אומר (לא שזה אמור לעזור לך).
אבל עצה לחיים למרות שאני בטוח שאתה יותר גדול עם יותר נסיון חיים אבל עדיין משהו קטן, אף פעם אל תחליל, כי יכול להיות שאני מישהו רציני, עם הרבה כסף שאוהב את התחום הזה ובחרתי להסתובב בפורום הזה. נכון שיש כלל ומי שהוא ככה יהיה יוצא מן הכלל, אבל עם יש יוצא מן הכלל עם כאלו סכומים, חבל להפסיד אותו. |
![]() |
# 29 | |
|
ציטוט:
לשבת איתי על שעת יעוץ ( ולשלם ), שעת תכנון ( ולשלם ), או לראות הדמיה ( ולשלם ), לבנות לך פרויקט מסוים ( וכמובן איך לא, לשלם ) ולתת לי לתחזק עבורך אותו ( תמורת תשלום ). שלא נדבר על כל השלבים בדרך בין אם זה עבודה כקופי רייטר, מעצב, מנהל מערכות, מתחזק, מתכנת, ספק תמיכה, מפתח פרויקטים וכו'.. זה לא משתלם לאדם פרטי, לא רק שזה לא משתלם - כאדם פרטי יש כלים הרבה יותר פשוטים לעשות את מה שאני עושה לחברות ותאגידים. תבינו זה לא נושא לדיון, סה"כ הצהרה. תודה.
# 30 |
חבר וותיק
|
תראה אני לא מכיר את השוק, אני לא מכיר את הדברים העיסקיים,
אני רק בן אדם שעובד אצלו ההיגיון אולי לפעמים יותר מדי, ואני עוד דרכו, ויכול להיות בגלל שאני לא מכיר את העסק אז ההגיון שלי מוטעה (כמובן כל אחד והדרך שלו). אני בכל מקרה אמרתי את מה שיש לי להגיד, לא דנתי וכו'. ואני מצטער כבר לא שמתי לב שזאת הצערה כי ראיתי את כל הדיון. בכל מקרה בזכות מה שאמרתה פה קיבלתי מושג קטן לחיים על העסק הזה, איזה משהו קטן. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|