|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
פורטפוליו זמני..עם דגש על זמני!
בקיצור זה תיק העבודות הזמני שלי שבנתי ביום רק כדי לרכז תעבודות....
![]() זה לבנתיים עד שאני אפתח את הרציני המושקע עם הפלאש והכל... אז על תיהיה כמו בפורומים אחרים.. "חשבתי שיהיה יותר יפה" "לא משקף את הרמה של העבודות שלך" למה זה זמני ובתור פורטפוליו זמני זה אחלה לדעתי.. בכלל בהתחלה לא רציתי שיהיה לו "עיצוב" *יש שם עבודה אחת של באר לאיזהשהו פורום DINAMIT אז לא סיימתי אותה היא רק בהתחלה אבל החלטתי להציג אותה בכל זאת כי היא פשוט בת **** אתם יודעים.. ![]() ומי שלא מעודכן החלפתי תשם מזמן לSandMan אני פשוט בהרבה פורומים עדיין digi-d כי אני מעדיף להישאר בפורומים עם הניק המוכר.... ואין לזה בדיוק משמעות... זה השם משפחה שלי סנדמן וזה גם אומר "איש החול" ![]() בקיצור בלי הרבה דיבורים.. http://sandman.web.lsrv.co.il/ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד בהצלחה!
|
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אין כל כך על מה להגיב העבודות נחמדות לא יותר..
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
שומע לך דחוף חמין לתחת ראית הרגע עבודה שלך ערכתי חיפוש ותיודע מה? לפי דעתי תגרוע.. מעצבן כזה יוווו איזה אגו..יש שם עבודות ובארים כאלה של 100 אחוז ענקיים שעבדתי עליהם על כל אחד כמעט שבוע וכולם בכל הפורומים אהבו ואתה בא עם האגו המנופח שלך "חמוד לא יותר אין ממש על מה להגיב" אני בטוח שאתה הרבה יותר טוב.. הרגע נכנסתי לחברה המזוינת שלך והעיצובי הוסט שלי יותר יפים מהעיצוב של האתר.. וכן אני לא יודע לקבל ביקורת ![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תשמע אני לא מבין אותך?
מה אתה תופס תחת ככה מקלל אתה מפחיד מישהו אתה חושב? ככה הוא חושב ואם אתה לא יודע לקבל ביקורת אל תפרסם . אני לא יתחיל להגיב לך על כל עבודה ואגיד כך : חמודות יש מה לשפר |
![]() |
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
חמודות יש מה לשפר סבבה לא אכפת לי אבל אתה צריך לפרט יותר בכללי.. זה נראה כיאלו אתה מנסה להגדיל את מונה ההודעות או משהו.. תגיד בקטנה איזה עבודות הכי בלטו לך כיאלו הכי אהבת..מה לא אהבת..איך העיצוב של התיק עבודות איך הצבעים משהו.. זה נחשב תגובה לא הולמת תיודע.. ובקשר לזה שאני לא יודע לקבל ביקורת זה נכון.. מה לעשות אני חושב שהוא יותר גרוע ממני והוא מדבר שטיות וגם זה מעליב! אין מה לאמר זה באמת מעליב שאומרים לך "אני לא יכול להגיב על זה כל כך" כיאלו אני לא התחלתי לעצב מאתמול ואני יודע שאני לא מתחיל עברתי את זה כבר... ומה הקשר מפחיד מישהו לזה שאני מקלל אותו אתה גם יצאת קצת אומלל.. לא יודע אני ממש מתבאס מהפורום הזה שמעתי עליו רק טוב אבל...=/ |
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בתאכלס יש לך עבודות יפות, רק חבל שאתה משתמש ביותר מדי אפור בעיצובים שלך.
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
טוב אתם יודעים מה עם לא בא לכם להגיב רק בגלל שאני לא יודע לקבל תגובות אז סבבה. ותאמת זה לא הולך ככה אני לא יודע לקבל תגובות מהסוג של Logic-serv .. וביחוד שהוא לא משהו מעצב.. עם הוא היה ברמה עולמית מעולה כזאת מעצב אגדי הייתי מבין והייתי אומר לו "אחלה גבר" אבל כשהוא נותן כזאת תגובה מעליבה וגם לא מפרט כלום ולא עוזר שזה לא תגובה תקינה ובונה אז אין מה לדבר..
ועם כל הפורום הולך להיות כמוהו אז בשתי מילים .. ח-ר-א פ-ו-ר-ו-ם..... זה הדעה שלי לפחות. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אחלה עבודות מה אתם סתם מנסים לשגע אותו חחחח
אתה מוכר? תביא מחירים אחי. |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עבודות נחמדות מאוד:] |