![]() |
# 51 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לי הרבה סיפורים לספר לך על אנשים שניצלו בזכות התמסרות לתפילין וכל מיני דברים כאלה.. (אם אתה רוצה לשמוע תבקש.. ותראה שאתה טועה) ובקשר אליי: מניח תפילין כל יום לא ממש שומר שבת: נוסע, מדליק אור, על המחשב, אבל לא מדליק אש הולך לבית כנסת בחגים אוכל כשר, הפרש של שעתיים בין בשר לחלב, ולא אוכל מאכלים אסורים צם ביום כיפור |
|
![]() |
![]() |
# 52 |
חבר על
|
אממ כן יש הרבה סיפורים גם אחד מהם זה עם סבתא שלי זה לא קשור עכשיו
ד"א אמורים לשמור שש שעות בן בשר וחלב ובין חלב לבשר 2-3 אבל איש איש כמנהגו החייה ![]()
# 53 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 54 |
חבר על
|
לא שומר שבת אבל מכבד את היום.. אני לא יעשה מנגל ב-100 שערים כמו שאמרו
שומר כשרות, לא בגלל הדת אלא בגלל שזה מגעיל אותי חזיר וכאלה ביחד חח צם ביום כיפור מדי פעם שיוצא הולך לבית כנסת בשישי..
![]() |
# 55 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היה חייל אחד אחד שהתארח אצל אדם דתי בשבת, מוצאי שבת החייל אמר לבעל הבית שהוא נהנה מאוד בשבת והוא רוצה לקיים מצווה כלשהיא שהוא יקפיד עליה, בעל הבית אמר לו שישמור שבת, החייל אמר לו שזה קשה יותר מידי בשבילו ושיתן לו משהו אחר, בעל הבית אמר לו שישרוך שרוכים של הנעליים לפי ההלכה (לפי ההלכה צריך לנעול את נעל ימין אחר כך את שמאל לשרוך את נעל שמאל ואז את נעל ימין) המצווה מצאה חן בעיני החייל והוא החליט לקיים אותה. יום אחד אמרו להם שהם יוצאים לפעילות ושיתארגנו מהר ובגלל הלחץ והמהירות הוא נעל את הנעליים כמו שצריך, מספר דקות לפני שהם היו צריכים לעלות למסוק החייל הרגיש שמשהו לא בסדר ונזכר שהוא לא שרך את הנעליים כמו שצריך, הוא אמר למפקד שלו שהוא צריך ללכת לרגע והוא חוזר מהר המפקד לא הסכים החייל ביקש שוב ושוב עד שהפקד אמר לו אם אתה הולך אתה לא יוצא למשימה ותעלה משפט, החייל החליט שהוא הולך הוא הלך נעל את הנעליים שוב כמו שצריך וחזר המפקד לא הסכים לו לצאת למשימה, החייל לא יצא ועלה למשפט וגם ישב בכלא על הדבר הזה. באותה משימה קרה אסון המסוקים שאם הוא היה יוצא אליה הוא היה כנראה נהרג מצווה כזאת קטנה הצילה אותו ממוות |
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 57 |
Permanently Banned
|
מסורתי ..
ההורים שלי באו מבתים דתיים .. אני הולך לבית כנסת מניח תפילין אומר שמע ישראל לפני שישן וכשמתעורר אומר "מודה אני" מברך על מזון . משתדל מאוד לא ליסוע בשבת . לא מדליק אש בשבת .. חשמל אני מדליק אבל משתדל כמה שפחות . |
![]() |
![]() |
# 58 |
חבר מתקדם
|
כנראה שזה לא היה ברור - זה היה לינק לסרט של הסיאנסים.
הינה שוב - לחץ לראות את הסרט |
![]() |
![]() |
# 59 |
תודה על תרומתך.
|
מסורתי, כלומר לא שומר שבת וזה אבל עושה קידוש בשישי מדליקים נרות וזה
# 60 |
אחראי פורום
|
חילוני גמור.
לא אוכל כשר (הכוונה, אוכל בשר עם חלב, חזיר וכדומה - פיני, זה בשבילך!!!). מקיים מצוות חג רק ב בפורים, פסח, ראש השנה, סוכות, חנוכה. צם ביום כיפור אבל כמובן משחק במחשב, וכדומה. לא שומר שבת. מאמין בה'!! זה הכל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|