|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
90% מהתגובות פה הם של ילדים בני 10-17 שאפילו לא היו בצבא לא יודעים את היכולת שלו
אני בטוח שאף אחד פה הוא לא אזיה אלוף בצבא או משהו בדרגה בכירה שמכיר את המערכת ויודע מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו ומכיר צבאות אחרים ויודע להשוות |
![]() |
# 2 | ||
חבר פורום
|
ציטוט:
לדעתי אנחנו הרבה יותר חזקים מן הטרוריסטים העיראקים, וארה"ב לא מצליחה לשלוט בהם..אז לך תדע, אולי גם עם הכח אדם הענק שלהם...ננצח. אבל הזכרת את התחכום- התחכום שלנו הוא להתחבר למדינות החזקות לפחות בקשרי "שלום שלום" כפי שמכונה בישראל, לכן אין לנו אויבים רציניים. בכל מקרה לכולם פה, אל תחשבו שארה"ב ידידה טובה שלנו כי כיף לה איתנו, כי אנחנו חמודים וקטנים וכיף ללטף אותנו. תהיו בטוחים שכל צעד שהיא עושה לטובתנו הוא עבור מימוש אינטרס כלשהו. ציטוט:
|
||
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש פה כאלה שמדברים ויודעים על מה הם מדברים אבל הרוב פה סתם רושמים דברים |
|
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
נכון, הרבה רושמים סתם דברים וזה בדר"כ לפני הצבא...שהכל נראה טוב ויפה ושאלוהים נותן לנו את חברינו המחבלים על מגש זהב. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני יתן לך דוגמא על החיל שאני נמצא בו- תותחנים לפני שהגעתי לשם חשבתי שזה סתם חיל שלא עושה כלום כשאני שם ואני רואה את היכולות שיש לו את הנשק שלו את היכולת תקיפה בכל מצב (גם במצבים שבהם חיל האוויר לא יכול לתקוף וזה קרה לנו פעם אחת) את הדברים האלה לא ידעתי לפני ואני בטוח שיש לצבא עוד הרבה יכולות שאני ועוד הרבה פה לא מכירים כי הם לא נמצאים שם ככה שזה לא חוכמה להגיד "על כל מטוס שיש לנו להם יש 1000 מטוסים" כשאתה לא מכיר את היכולות שיש למטוסים שלנו ואת היכולת של המטוסים שלהם אתה לא יכול להשוות כשאתה לא מכיר את היכולות של חיל הרגלים/חיל הים (סתם דוגמאות) שלנו ושלהם אתה לא יכול להשוות ורוב מה שאומרים זה סתם דברים בלי שיודעים מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו או של אחרים |
|
![]() |
# 6 | |||||
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו קראתי א כל התגובות שלא הייתי פה והנה התשובות: meshuga קראתי את כל התגובות שלך לצערי אני לא מסכים איתך בכלום חוץ מכמה שורות בודדות. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
לסיכום חברים: בואו תחפשו היסטוריה על ארצות הברית והמלחמות שלה, בואו תיראו כמה חיילים נהרגו להם במלחמות מסכנות, ובואו תיראו כמה חיילים נפלנו לנו בכל המלחמות, התוצאה: נגיד שארצות הברית נילחמה בוויאטנם נפלו להם המון חיילים, לעומת זאת ישראל נפל לה פחות חיילים בכל המלחמות. אז אם ויאטנם הצליחו להוריד להם כל כך הרבה חיילים, ישראל לא תוריד להם פי 10? תחשבו טיפה.. היריבה הכי מסוכנת שלנו היא רוסיה, את ארצות הברית אנחנו ננצח אבל לא בקלות, ואל תעשו השוואות שלנו יש 100 מטוסים להם יש אלף מטוסים, הצבא של ארצות הברית לא עובר הכשרה כמו פה, שפה זה ההכשרה הכי טובה בעולם. באמת אף אחד פה לא יודע מה כוחה של ישראל, כי הרוב רק שמעו סיפורים ולא ראו את זה באמת, אם ארצות הברית הייתה במקומנו והיו מתקיפים אותה מכל חור בהפתעה, אני לא מאמין שהיא הייתה מנצחת כמו ישראל.
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|