![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
[QUOTE=MaorD]חחח ואי אשכול חזק הייתה לי לקוחה אחת שזה היה נראה לי המקרה הכי מצחיק
או עצוב אני לא יודע מה אבל הנה הסיפור : לקוחה הגיעה לפני כ4 חודשים משהו כזה ואמרה שהיא רוצה אחסון ב15 ש"ח. הסברתי לה כי היא משלמת על התמיכה ואני לא מעוניין לתמוך ב15 ש"ח. עמיטל דיבר איתה, הוא רצה 20 היא רצתה 15 בסוף הגיעו לפשרה .... עזוב מאור.. חחח לא סיפרת מה קרה לעומק.. אז ככה.. בהתחלה היא אמרה שהיא לא צריכה תמיכה בחיים והיא מבינה הכל מהכל.. והיא צריכה איחסון קטן לאתר שלה, בסוף כל הזמן תמיכה..ואז מגיע הרגע הקורע.. כל פעם שהיא צריכה תמיכה..נגיד הDNS.. היא: "עמיטל מה ה DNS של השרת" אני: " ...." היא"איפה אני מגדירה.." אני: "כאן וכאן.." היא:"אני לא ממשיכה לקבל תמיכה עד שאתה לא נכנס לדומיין שלי ועושה לי את זה" בסוף איכשהו הסתדר.. אחרי זה.. היא: "אני צריכה לעלות תמסד שלי " אני: "טוב נעלה לך דרך ה SSH " היא: "מזה SSH?" אני: מזה משנה העיקר אני מסדר לך.. היא: "אני לא יתן לך תפרטים של המסד עד שאתה לא אומר לי מזה SSH" אני:"בואי נסיים ונסדר לך ואחר כך נסביר לך, בנתיים תכנסי ל FTP" היא: " כל עוד לא תסביר לי מזה SSH אני לא עוברת לשלב הבא" אני: "אמרתי משהו נכון? אז יאללה נסדר ואז נסביר.., את צריכה שהכל יעבוד זה הכל.." היא: "נראה לי שאתה עצבני היום ולא מוכן לעזור לי.. , יאללה ביי נדבר מחר שתיהיה רגוע יותר.." |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|