|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
טוב מקווה שתסתדרו |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חעחע טוב שלא שינתה את האמא שלך השיחה שלנו !!
ומה לי ולכרטיסי אשראי פורצים ?! אתה פשוט ילד חסר חיים ! לך לההורים שלך ושב שם! מי שעבד איתי שזה הרבה אנשים יודע מי אני ואיזה בנדאם אני אז על תזיין במוח ! האתר החדש שלי בעיצוב כמובן שאת החלק הזה בשיחה הורדה ! החזרתי את האתר למטרה של יום אחד בלבד! בגלל כמה לקוחות שרוצים מחירים ואז תזדיין עם העיצוב שלך! לא מזיז לי מה אנשים חושבים אליי כאן מי שעובד איתי יודע טוב מאוד מי אני ! לילה טוב לכלום ! נושא פשוט טיפשי ואני מקווה שיחסמו אותך על ספאם ! |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
בה' שאני לא נגעתי בשיחה ואם באמת הייתי נוגע בשיחה הייתי מוריד את החלק של ההורים שלי ואמן אמן אמן שאחרי שתקבל את התביעה לא תוכל לגלוש באינטרנט כי לא יהיה לך כסף לשלם לספקית... אתה בנאדם שקרן יותר מנסראללה אתה כל-כך שקרן שאני לא מבין למה... מי שרוצה אני יביא לכם תמונות של השיחה ואני בחיים לא הייתי מנסה להרוס לבנאדם את השם שלו בלי סיבה... מי שמכיר אותי יבין שאני צודק! |
|
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בקיצור מקווה שתפתרו יש יותר מדי שקרים וגנבות בשוק HOST חבל |
|
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חופש משעמם לתינוקת בגנון הוסטס. בחופשים הפורום הזה שובר שיאים שהוא קבע לעצמו. הטמטום פה לעיתים חוגג יותר מאשר בפורומים של פוקימון, של ילדים בני 8. ועוד לא הזכרתי את האתרים בטיפו ![]() מאד האקר? כמה שילמו לך על התגובה הזו? Last edited by Pro-Host.co.il; 08-08-06 at 00:26.. |
|
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני אשלח לך הודעה בפרטי |
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ילד בן 12. קח תדמי כיס ותשקיע אותם בבורסה, אתה סתם מבזבז אותם פה. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמו שאמרתי לא מעניין אותי מה חושבים אליי כאן ! מי שמכיר אותו יודע מי אני ! ומאור אל תתערב את קיבלה מה שצריך גם עם זה אחד או שתיים ואני לא קיבלתי כלום ! קיצור יש לי חיים חוץ מי המחשב מה שלרוב יש כאן כנראה שלכמה אין וזה ממש ממש עצוב ! תגובה אחרונה שלי בנושא ! Last edited by Eranur2; 08-08-06 at 00:27.. |
|
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
איך אפשר להכיר אותו ולדעת מי אתה? מאור קיבלה? ואלה לא ידעתי שמאור זה בת. אחד או שתים? מדבר על זכר בלשון נקבה? או מדבר על נקבה בלשון זכר? מי המחשב? מחשב זה אישיות? מי המחשב באמת? שמת לב כמה טעויות ב4 משפטים? תשקיע תכסף של ה"חברה" במורה פרטית, זה עדיף... |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|