|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה לא קשור שזה 8 וחצי שקל זה עניין של עיקרון, אני לא חושב שאבי אמור לפתור את הבעיות של יוסי, יוסי הבטיח יוסי צריך לקיים, ועוד משהו הביקורת עצמה היא לא על LOM אלה על יוסי. |
|
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כבר ביקשתי באשכול לשנות את הכותרת, וגם פניתי לאלמוג Somebody וביקשתי שישנה את הכותרת. |
|
![]() |
# 24 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
דבר אחד אני אומר זה אבי מבטיח הוא יקיים ולא דיברת על זה עם אבי אלה עם יוסי אז שבור תראש !
אחי אני יבוא למכולת יקנה מסטיק (כן שוב דוגמא עם מסטיק) והמוכר יקח תכסף ולא יביא לי תמסטיק אני יתקשר לספק ? לחברת מסטיקים ? מה לכל הרוחות אבי אשם ? אומנם אני לא יודע ממש את מלא הסיפור ואני מכיר את כלללל צוות לומ את אבי הכי הרבה ואישית לא נקלעתי למקרה שכזה ! בקיצור תהנה אבל דבר אחד אתה יכול לעשות ביקורת על יוסי לא על לומ אתה לא לקוח של לומ אתה לקוח של יוסי ! יוסי רק עובד אצל אבי ! |
![]() |
# 26 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואם דוד שלי עם תפקיד הרבה יותר חשוב ממנו חזר לפני 4 ימים הביתה, כי הוא כנראה סיים את התפקיד, אני מאמין שיוסי חזר הרבה לפני. ועובדה שהוא הגיב היום בפורום, ואתמול שדיברתי איתו הוא היה בבית. ציטוט:
|
||
![]() |
# 27 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולמה אתה מספק סחורה לפני הגעת התשלום? |
|
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
יוסי בבית רק שתדע
![]() אבל דבר איתו שיתחבר |
![]() |
# 30 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל זה כבר באמת יותר מדי וחצה את גבול הטעם הטוב. "יוסי הבטיח, שבור את הראש עם יוסי", מה זה, בית זונות? אדוני אתה מנהל כאן עסק. "Lom.co.il מורכבת מאנשים מקצועיים שיספקו לכם שירות מקצועי ואיכותי." - זה ציטוט נבחר מאתר הבית שלכם. אולי כדאי לך להעמיק מחשבה בו. "יוסי לא מנהל את העסק, יוסי רק עובד איתי", אם יוסי מנהל איתך את העסק, משמע הוא השותף שלך לעסק. משמע אתה אחראי בדיוק באותה מידה להתחייבויות שלו בכל הנוגע לחברה ועסקיה. ובכלל, כהערה כללית - כאילו הבנאדם בא ועשה לך עבודה. מה, אתה אוכל חינם שאתה בכח רוצה לקבל דברים כאלו פשוטים וזולים בחינם? עזוב שזה סה"כ 50-100 שקל, ואם אתה לא מרוויח את זה בעסק שלך או לא יכול להרשות לעצמך להוציא סכום שכזה, מבלי לפגוע בך או להכנס לך לכיס, עדיף לך לסגור פשוט את העסק, חבל שיכפישו את השם שלך. אצלנו בפיקסליין עיצוב מגיע ל-200-300$ בקלות, וגם חיתוך שעבדו עליו במשך כל כך הרבה זמן יכול להגיע בדיוק לאותו מחיר. אז אל תנצל לרעה את התמימות ואת טוב הלב של אחרים. שתהיה שבת שלום לכולם. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|