|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חחחח מעצבים לא הכי..?
Misterhit אחלה בן אדם ואחלה מעצב שרצה לעזור לך ושיגעת אותו. Ditale גר בצפון, כמה זמן אתה חושב שיהיה לו? אין לו חיים חוץ מעיצוב? הוא כל היום היה במקלטים. 2 המעצבים האלה לא באו כאילו אתה לקוח כל כך טוב שלהם, הם באו כדי לעשות לך טובה ולעזור לך ולעצב לך ב 150.. אתה עוד במיא עליםה ביקורות? חחחח |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אמרתי למעצבים אחרים שלום ותודה כי מצאתי מעצב וזהו! אז כל עוד הוא לא סיים לי תעיצוב, הוא ממש, אבל ממש אבל ממש לא עשה לי שום טובה! אלא ביזבז לי זמן יקר! ditale גר בצפון וכולם יודעים שלא כל היום במקלטים! מיסטרהיט שיגעתי אותו? במה? בזה שהוא רצה להמשיך לי תעיצוב הקודם אמר לי שהוא יעשה תשינויים שביקשתי והוא לא עשה אותם? תפסיקו לדבר שטויות כבר, מה זה משנה כמה אני משלם, הוא הסכים לעשות את העבודה וזהו! אז זה בעיה שלו. פעם הבאה שלא יסכים אם הוא יודע שהוא לא מתכוון לגמור תעיצוב, לא?!?! שיגיד תודה שהוא מקבל 150 שקל על העיצוב שלו וזהו, אם הוא היה מעצב כזה טוב אני מאמין שהיו לו לקוחות אחרים שכבר היו משלמים לו הרבה יותר והוא לא היה פונה אלי בכלל. אז הוא לא מעצב טוב, אז לפחות שיגמור תעבודה כמו שצריך ולא ישאיר אדם עם חצי עיצוב. ולפעמים עדיף למכור, גם אם המחיר נמוך, מאשר לא למכור בכלל! Last edited by stav49; 19-08-06 at 13:11.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|