הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 18-08-06, 22:16   # 18
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MetaCode
להגיד לך תאמת???
מגיע לך, אתה לפורום ומחפש עיצוב של אתר ספורט??ב150 זה מצחיק...
אתה יודע כמה עלה לוואן העיצוב? אתה יודע כמה עלה לספורט 5 ?? עדיף שלא תדע זה מחיר של 4 ספרות לפחות אם לא יותר.
וכן אני משווה אותך אליהם כי לדעתי יש לך פוטנציאל להצליח אבל אם לא תשקיע השקעה מינימלית שכזאת אז לצערי לא תצליח.
הגזמת, לא מגיע לו...אך אולי מהמקרה הזה הוא ילמד לקח.
אני לא אומר שהמעצב לא טוב, אני לא אומר שאתה עשית משהו לא בסדר...אבל תבין, עיצוב לאתר ספורט (שזה בדר"כ עיצוב יקר מאוד) לא עולה 150 ש"ח, וכדי לתת דוגמא בקשר לתשלום (כמה שזה משנה) ראה את התגובה שלי עם הדוגמא של ההאמר.

ציטוט:
זה נכון אבל זה ברור שאם תשלם לו סכום יותר יפה יהיה לו יותר מוטיבצייה לעבוד על זה מהר ולהשקיע.
בהחלט, לי עכשיו יש פרוייקט די גדול שיתחיל ביום ראשון והלקוח משלם בוא נגיד יפה מאוד...אם הוא יתקשר בכל שעה ובכל מצב אני אענה לו ואדבר איתו כמה שצריך. וברור לי שיבואו תגובות שלכל לקוח צריך לתת אותו יחס אז אני אומר לכם חד משמעית...בולשיט. מבחינת אתיקה כן מבחינת המציאות- ממש לא. אני לא יכול לתת אותו יחס ללקוח שמשלם 900 ש"ח על בניית אתר תדמית (למשל) ללקוח שמשלם כמה אלפים, המוח שלי לא יתן לי לעשות את זה.

Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 22:20..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום