|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
# 33 | ||
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
ובכן אשמח אם אתה ו/או DarKX תענו לי על השאלות הבאות: האם המפרט הבא: ![]() 1. האם המפרט יכול להפעיל את מערכת ההפעלה Vista בקלות, כלומר בלי שהמחשב יתקע ו/או יהיה איטי. 2. האם אני יוכל לשחק כל משחק שקיים היום בשוק, ללא בעיות של תקיעות, קפיצות וכו'? 3. אתם בטח שואלים איפה הספק כוח, ובכן הייתי מופתע לדעת שבמארז (מקשר אל המארז לצורך מידע אם הוא שווה, לא בקטע החיצוני אלא עם המאוורים והספק) שלקחתי יש 2 מאוורים + ספק כוח של 500W ו-24pin. 4. תמיד שאני לוקח ספק כוח, כתוב לי לדוגמא 500W ואז אחרי כתוב 24pin או במקום ה-24 מספר אחר, ובכן אני אשמח לדעת מה זה pin? 5. כמה וולט צריך (כלומר צריך שיהיה לספק כוח) כדי שגם כשאני יעשה CF המחשב יפעל סבבה? 6. במידה ואני עושה CF, אבל סתם ככה אני באותו הזמן רק גולש באינטרנט, יש שימוש בחשמל כאילו אני משחק, או שהכרטיס יושן עד שפותחים תוכנית / משחק בעל גרפיקה שיש צורך לשימוש ב-CF? 7. במידה ואני משתמש ב-CF האם זה דורש רכישה של מאוורים, או שזה לא נחוץ. פשוט אני פוחד על החלקים, שחס וחלילה (בלי עין הרע!!) איזה חלק ישרף או שיתקלקל. 8. כמה שנים אחריות אני מקבל ב-NoaComp? תודה רבה לכם! Last edited by Homies; 01-09-06 at 00:26.. |
||
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|