|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר בקהילה
|
סוג המארז
מידי-טאוור תאימות ללוח אם ATX & Micro ATX ספק כח 380 וואט 20 / 24 פין מפרץ חיצוני לכונן 5.25 5 מפרץ חיצוני לכונן 3.5 1 מפרץ פנימי לכונן 3.5 4 מאווררים נוספים מאוורר 120 מ"מ יציאת קידמית של USB 2 יציאה קידמית לאוזניות 0 יציאה קידמית לרמקולים 0 כונס אוויר יש דלת שקופה ללא עומק 495 מ"מ רוחב 235 מ"מ גובה 460 מ"מ תוספות מארז ללא ברגים תמונות: ![]() ![]() המארז בנוי ל 3 מאווררים כולל של המעבד. מחיר: 600 ש"ח אלירן. |
|
|
|
# 2 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
מארז ג'נרי = Big no no.
מארז ג'נרי ברובו יכיל "פח", וכך למעשה ישמש כתנור וישמור את החום בתוכו. מארז איכותי לעומת זאת יכיל "אלומיניום", וכך יפזר את החום בצורה איכותית. והמארז של Eliran בנוי בצורה הגרועה ביותר (יש תמונות), לכן ממש לא יועיל לך. |
|
|
|
# 3 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לך הוכחות שהמארז גרוע? אתה מוזמן לבוא לבדוק.. אם הוא חם תקבל מארז כזה מתנה! הולך?!? יום טוב! |
|
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תגובה טובה מצדך היא: "המארז אינו "ג'נרי", המארז מיוצר ע"י X והנה מספר הדגם XXX-XXX. בנוסף, המארז מורכב ברובו מאלומיניום (כפי שאפשר לראות בפרטי הדגם)." אבל זו לא התגובה שלך, אז כנראה שאני צודק. |
|
|
|
|
# 5 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם יש לך זמן, אשמח אם תמצא לי משהו בדרישות הנ"ל. |
|
|
|
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 7 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
יש לי 3 מאווררים .. אחד על דלת המארז בנוסף .. יש קירור מצויין ... אתה פשוט מדבר שטויות . |
|
|
|
|
# 8 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במבה. |
|
|