|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אני בשום אופן לא אמרתי שהשרת שלך זבל אמרתי שיש בעיה בphpmyadmin ומה .. גם הבאתי לך את השגיאה ושאלתי מישהו מבין וכן הוא אמר לי שזה בעיה בPhpmyadmin ..
![]() ![]() ![]() ![]()
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא מעל חצי שנה, כמעט חצי שנה. אז בסדר, יודע מה? הייתה בעייה ב-PhpMyAdmin, אתה אמרת לי את זה בעצבים שאלוהים יודע מאיפה, הצעתי לעזור, אתה רק הטחת כמה אנחנו גרועים ואמרת אני עובר להוסטריק.
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לקטע של ה 7 שעות באיסיקיו אני מאמין לך...
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
והבחור הזה גם מדבר איתי המון.
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
רגע,
אתה מתלונן שהוא לא מחובר בICQ אחרי שהוא הציע לך להתקשר? אתה רוצה תמיכה, תתקשר.. רוצה תמיכה בICQ? חכה שהוא יתחבר. מהכרות קצרה עם עידן והכרות ארוכה הרבה יותר עם החצי שני של חברת NetClass (מרטין), מדובר ב-2 אנשים שיתנו הרבה למען הלקוחות שלהם. בנוגע להתקפות, אני חולק עליך, אני עד להתקפות האלה וגם עזרתי לחסום חלק מהן, להפתעתי, גם בעומסים כבדים השרת הזה פועל מצויין ובמהירות (הרבה מעבר למה שציפיתי). הפיצוי אם בכלל, הוא על דעת מנהל החברה, זה לא שלא קיבלת שירות, קיבלת שירות שמהסיבות שלך אתה לא מרוצה ממנו. חבל שאתה לא מדבר איתו לפני שאתה רץ לפורום, וגם אם יש 3 ימים של תקלות לזמנים קצרים אחרי 27 יום ללא שום תקלה, אתה לא חייב-באמת שלא, אבל אתה יכול לגלות מעט הבנה. אני יודע שאני כותב ב"נימה מעוצבנת", פשוט לפעמים זה מרתיח לראות שאנשים רואים בפורום הוסטס מפלט לרוץ אליו לפני שמנסים להסדיר את העניין בדרכים טובות יותר. נ.ב פרצו לך לפורום? תדאג לגיבוי כמו שצריך, אף אחד לא אחרי לזה שפרצו לך. דניאל. |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
דבר ראשון אין לבנות על גיבוי שהחברת איכסון עושה מדי יום אם היא עושה מדי יום או מדי כמה זמן שהיא עושה... דבר שני תמיכה באי סי קיו... מתוך היכרות עם מרטין דיי מעמיקה אפשר להגיד אני אומר לכם הוא מחובר שעות רבות לICQ אני לא לקוח שלו ואם אין לי כוח לחייג לליאור באקסטרים סרב אני שואל אותו מה עושים בפאנל לדוגמא... אני לא מכיר את עידו דרור אך אני מעיד על כך שמרטין הוא בנאדם נהדר אפשר לסמוך עלילו הוא מחובר מספק תמיכה נהדרת ואני ראיתי את השרת בפעולה ואני יכול להגיד בפה פעור האמת שהשרת עובד יפה מאד... עוד משהו שמציק לי אתה מנהל חברת איכסון לפי מה שהחתימה שלך אומרת למה אתה לא מאכסן על השרת שלך לעזעזל? בקשר לפיצוי הפיצוי לדעתי המקסימלי שהם יכולים לתת לך זה את השבוע הזה בחזרה.... אם זה היה זמני וידוע שזה היה זמני אז חוץ מלהביא לך עוד שבוע אין סיבה להביא לך שום דבר... אני סיימתי את דברי ![]() בברכה, Spooky אהה ואני מצפה לתשובה למה אתה מתאכסן על שרת אחר אם אתה בעל חברת איכסון :|?:qqb006: |
|
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
ורק בזכותך השרת שלנו עמד בעומסים הללו. בנוגע לקטע שאתה אומר פורום הוסטס הוא מפלט, נכון את צודק, אבל לפחות הבן-אדם קרא את מה שאמרתי, מה שהוא לא עשה באייסיקיו. מספיק לי זה, שיבינו באמת מה הולך פה, הוא רשאי לחשוב כרצונו. בנוגע ל-27 יום שעובד השרת ברצף, השרת שלנו עומד כ-42 יום באוויר, תודות לך, דניאל.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
עידו דרור הוא לא בנאדם שימכור לך זבל
הוא מוכר איחסון מצוין! אל תמציא, זה שאתה לא מבין כלום באיחסון אתרים זה לא אומר שהוא אשם. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
דניאל, אני מחזק את תגובתך, ובלי קשר שאני עובד איתם.
עסק רשום [?]
|
אני שמעתי וראיתי ביקורות טובות על NC ואם באמת יש לך בעיה, אז מה הבעיה לטלפן אליו?
לך תדע מה קרה למחשב שלו, אולי וירוס או התנתק האינטרנט ולא יכול להיות מחובר? טלפון זה האמצעי האמין ביותר שיש כיום והמהיר ביותר. המלצתי - קודם תבדוק אם אתה בסדר ואח"כ תכתוב ביקורת גרועה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|