|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר חדש
|
וואללק גם אצלי אותו מצב כפרה
אני ממש רוצה לעשות אמא שלי דווקא לא כ"כ נגד כל זה אבא שלי ממש נגד אז אני כרגע לא ממש עושה =\ חח |
![]() |
![]() |
# 52 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 10-09-06 at 23:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואם אני יחכה כמה שנים זה כבר לא יהייה אפקטיבי הרעיון |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
חבר על
|
חח אח שלי נגיד לך ראסמי רק הומואים שמים את הקקי הזה...
מה אתה חושב שתהיה חתיך עם תשים את העגיל הזה??? טכלס זה דבר מגעיל! |
![]() |
![]() |
# 55 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
(ולא, אין לי אפילו עגיל אחד...גם אני חושב שזה מגעיל, אבל אני לא מתבטא בצורה כזאת). תמחק את המילים האלו מהלקסיקון שלך כשאתה נכנס לפורום. קיבלת אזהרה על ההתבטאות הזאת. |
|
![]() |
![]() |
# 56 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני מכיר הרבה מאוד אנשים שיש להם ומפוצצים בבנות ככה שלא להכליל דבר שני אין קשר לחתיך לא יפה מורידים ואמרתי את זה להם ולא מרשים עדיין יום חמישי אמא שלי ניסעת לירושלים חמישי שישי ניראה לי אני ילך לעשות ויחזורו רק אבא שלי יראה ויהיו ריבים אבל עם משתתף אחד פחות |
|
![]() |
![]() |
# 57 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איזה שטויות... רק הומואים עושים עגיל בגבה... בסדר קיצר אורי לדעתי, תנסה לשכנע אותם... כמו שאחד פה אמר כבר, למה סתם ליצור אווירה שלילית בבית? ![]() בהצלחה
![]() |
# 58 |
חבר וותיק
|
תעשה הכל בגבה, תבוא לבית... מה כבר יעשו לך? עיניים וקצת עצבניים
או שמקס' תעשה חור ותבוא ללא עגיל לבית, ככה תלך איתו לבצפר תצא איתו ולאט לאט שתתרגל תתחיל להשים אותו חופשי, או משהו כזה ואין לך מה לפחד, כי אתה נשמע כמו ילד בן 3, תעשה מה שבא לך, תאמין לי שלהורים שלך זה ירד בסוף תעשה מה שנוח לך בהצלחה D: |
![]() |
![]() |
# 59 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חשבתי על להוריד ולהשים כל פעם אבל החור יכול להיסתם לי לא? וכל הקטע בעגיל זה להיות איתו משוחרר לא לפחד שיראו אותו |
|
![]() |
![]() |
# 60 |
חבר וותיק
|
לא ניראה לי שאפשר לשחרר אמורים להיות איתו בערך 30 יום (עשיתי עגיל באוזן והייתי צריך עגיל רפואי ל-30 יום בערך ואז חופשי להוריד להשים שוב)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|