|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבעיה שליאור מביא תסיסמאות שלו לעוד כל מני אנשים שמנצלים לו תגישות האלה לרע ואחרי הכל הלקוחות סובלים מי זה.. עבדתי איתו בעבר אני מכיר אותו מכף רגל ועד ראש.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
חוץ מפעם אחת :qqb010: אבל בכללי הוא מבין כמעט בכול דבר שזז |
|
|
|
# 3 | |
|
חבר וותיק
|
:qqb006:
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
באתר של amd הרישמי |
|
|
|
# 5 | |
|
חסום
|
ציטוט:
סיסמאות לאנשים שמנצלים ? תגיד לי איפה אתה חי ?! אני יסכן את הלקוחות שלי בשביל אנשים שאני לא מכיר ? עדיף שתפסיק להגיב תגובות מטופשות , פשוט חבל אתה מבייש את עצמך . אבי הוא ממש מתחזק טוב ואין איתו שום בעיה , פשוט שרת אחרי 7-8 חודשים בלי פירמוט ועמוס מידע ולוגים מפוצצים א תהשרת במידע שלפעמים גורם גם לבעיות ב APACHE , מה לעשות . אז צריך לפרמט . |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ב. שרת עמוס אחרי 8 חודשים? מזה השטיות האלה חח בוא תשווה תעומס של השרת שלך (dual xeon) בקישור הבא http://84.94.230.206/status ואת העומס בשרת שלי (p4) בקישור הבא http://212.199.36.144/unix :qqb006:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 26-10-05 at 00:38.. |
|
|
|
# 7 | |
|
חסום
|
ציטוט:
א. לא הייתי ציני ב. כן , הגיוני . אצלך לא עוברת כמות המידע שעוברת אצלי . לא מעניין אותי השרת שלך ולא בא פה להשוות כלום . אתה לא מכיר אותי , אין לך מושג מי אני , כבר עברה בערך שנה מאז שהיינו ביחד וגם זה היה לחודשיים בקושי . תעשה לי טובה , שוב , תשאיר את התגובות התוקפניות שלך מחוץ לאשכולות . כנראה שהביקורת הזאת עושה לך סיפוק מיני .. מה עוד , שאנשים פה מצחיקים אותי .. כשיש עלינו ביקורת שהיא לא טובה ולא כתוב עליה במוכרזות , ביקורת טובה ! אז כולם נכנסים ומגיבים .. אבל כשיש ביקורת טובה ? זה מה שמצחיק , אף אחד לא מגיב .. כמה שאנשים פה צבועים .. עזבו צבועים .. קנאים ... |
|
|
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 26-10-05 at 00:46.. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|